Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.5.)

utorok, 24. máj 2016 10:42 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (24.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: V rokoch 2000 až 2006 pôsobil v Arsenale Robert Pirés a v rovnakých stopách pôjde aj Francúzov syn. Hoci má Theo len sedem rokov, už sa upísal mládeži Kanonierov. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Prichádzajúci José Mourinho sa uskromniť nemusí. Práve naopak, káder môže prebudovať podľa svojich predstáv, na čo mu poslúži 200 miliónov libier. (Express)

MANCHESTER UNITED: Stále viac sa píše o prestupe Zlatana Ibrahimovica. Jasno chce mať, kým začne EURO 2016 a United sú zatiaľ veľmi blízko. (Express)

MANCHESTER UNITED: Špekuláciám o odchode Davida De Geu by mal byť koniec. 25-ročný gólman avizoval odchod v prípade zotrvania Louisa Van Gaala, ale zmena kormidelníka ho udrží. (Daily Star)

SOUTHAMPTON: 29-ročný útočník Shane Long opustí súčasné pôsobisko a zakotví v Liverpoole alebo v Leicestri City. O Írovom odchode na Anfield sa písalo už dávnejšie. (Independent)

LEICESTER CITY: Novú zmluvu s týždenným príjmom 80 tisíc libier podpísal Danny Drinkwater. V strede poľa bol dôležitou súčasťou Leicestru a odohral 35 duelov. (Daily Mail)

NEWCASTLE: Vypadávajúce Straky majú stále krídelníka Floriana Thauvina na hosťovaní v Marseille, kde by ešte rok mohol ostať. Oba kluby už v tejto veci začali rokovať. (TheMag.co.uk)

SWANSEA CITY: Niekoľko možností má k dispozícii Ghančan André Ayew. Lanári ho najmä Sunderland, ale ponúk je viac, okrem nich aj možnosť zotrvania u The Swans. (Express)

NEWCASTLE: 30-ročný záložník Cheikh N'Doye sa chystá do St. James' Parku. Senegalčan len pred sezóunou posilnil Angers, tím obsadil deviate miesto v Ligue 1, a plánuje prestup. (tribalfootball.com)

BOURNEMOUTH: Šiestim hráčom vypršali zmluvy a pokračovať nebudú. Najznámejším menom je Sylvain Distin, no ronaký osud postihol aj Stephana Zubara, Josha Carmichaela, Josha Wakefielda, Masona Walsha a Jona Mulebu. (Skysports)