Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.5.)

utorok, 24. máj 2016 13:34 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Hart do Evertonu?

Anglický bulvárny denník The Sun prišiel so špekuláciou, podľa ktorej je liverpoolsky Everton pripravený zaplatiť 40 miliónov libier za reprezentačného brankára Joea Harta z Manchestru City. Karamelky prišli o legendárneho Tima Howarda a hľadajú novú brankársku jednotku. (The Sun)

Kjaer na lane Chelsea

Zdroj Fanatik mapujúci dianie v tureckom futbale hlása, že vedenie londýnskej Chelsea sa pokúsi v letnom prestupovom období získať do svojich služieb skúseného dánskeho obrancu Simona Kjaera, ktorý oblieka dres istanbulského Fenerbahce. (Fanatik)

Mata musí bojovať

Z príchodu Josého Mourinha do Manchestru United nie je nadšený španielsky stredopoliar Juan Mata, ktorý svojho času kvôli portugalskému koučovi odišiel z Chelsea. Podľa správ z denníka Daily Mail je však ochotný bojovať o svoje miesto. (Daily Mail)

Neville Mouovým asistentom?

The Sun informuje, že jedným z asistentov Josého Mourinha v Manchestri United by sa mohol stať legendárny hráč Red Devils Gary Neville, ktorému sa naposledy nedarilo ako hlavnému trénerovi španielskej Valencie. (The Sun)

Vardy za 20M?

Záujemcovia o služby anglického útočníka Jamieho Vardyho by vraj mohli kanoniera Leicestru City získať už za 20 miliónov libier. Líšky však nechcú o predaji svojej ofenzívnej opory za takúto sumu ani len počuť. (Daily Mail)

Di Matteo koučom AVFC?

Trénerom Aston Villy, ktorá vypadla z Premier League, by sa mohol stať taliansky kouč Roberto Di Matteo, ktorý sa preslávil tým, že v roku 2012 dokázal vyhrať ako dočasný manažér Ligu majstrov s Chelsea. (Daily Mail)

Zaza do Anglicka?

Anglický denník Daily Mirror informuje, že o nevyťažovaného útočníka turínskeho Juventusu Simoneho Zazu má obrovský záujem FC Southampton. Svätci sa pomaly ale isto pripravujú na odchod kanoniera Pelleho, ktorého sleduje Chelsea. (Daily Mirror)

Z VOLEJA

Brazílsky útočník Neymar je spokojný v FC Barcelona a nehodlá z kádra katalánskeho giganta v dohľadnej dobe odísť. (goal.com)

Renato Sanches, ktorý prestupuje z Benficy do Bayernu prehlásil, že mníchovský celok si vybral kvôli tomu, že chce vyhrávať tituly. (goal.com)