Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.5.)

streda, 25. máj 2016 09:17 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Bayern chce Saného

Nemecký šampión Bayern Mníchov je ďalším klubom, ktorý sa snaží získať talentovaného mladíka Leroya Saného. Mládežnícky reprezentant Nemecka zažil kvalitný ročník v Schalke 04 a o jeho služby stoja aj španielski giganti FC Barcelona a Real Madrid. (Sport1)

Giggs môže trénovať U21

Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej bolo waleskému koučovi Ryanovi Giggsovi ponúkne miesto hlavného kormidelníka manchesterského tímu do 21 rokov. Vedenie Red Devils chce, aby Giggs ostal na Old Trafford, ale pri A tíme to zrejme nebude. (Daily Mirror)

Mourinho sa dohodol

Anglická televízia Sky Sports hlása, že portugalský tréner José Mourinho sa dohodol na podmienkach kontraktu s Manchestrom United a jeho oficiálne potvrdenie vo funkcii hlavného kormidelníka Diablov je otázkou nasledujúcich dní. (Sky Sports)

Benzema do MU?

Jednou z prvých posíl Josého Mourinha v Manchestri United by mohol byť útočník Realu Madrid Karim Benzema. O Francúzovej budúcnosti sa vo veľkom špekuluje, pričom na Old Trafford by mal zrejme garantované miesto v základnej zostave. (The Independent)

Mammana do Chelsea?

Portál zameraný na prestupy a špekulácie Transfermarkt tvrdí, že londýnska Chelsea usiluje o získanie obrancu Emanuela Mammana z argentínskeho River Plate. (Transfermarketweb.com)

Z VOLEJA

Vedenie Manchestru United ponúklo Zlatanovi Ibrahimovičovi kráľovský ročný plat vo výške 34 miliónov libier. (goal.com)

Francúzska legenda Eric Cantona tvrdí, že má rád Josého Mourinha, ale podľa jeho úsudku nepatrí do Manchestru United. (goal.com)

Štart obrancu FC Barcelona Daniho Alvesa na Copa America v drese Brazílie je otázny kvôli hráčovmu zraneniu. (goal.com)