Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.5.)

streda, 25. máj 2016 10:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (25.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA & EVERTON: Dlhší čas sa spomína návrat Romela Lukaka do Londýna, čo The Blues myslia naozaj vážne. Za belgického strelca sú, údajne, ochotní zaplatiť 84 miliónov eur. (Independent)

EVERTON: Tri roky po odchode sníva David Moyes o návrate na post trénera The Toffees. To malo byť dôvodom, prečo odmietol ponuku od Aston Villy. (Mirror)

LIVERPOOL: Ôsmy tím Premier League včera predstavil svoju prvú letnú posilu. Za 4,7 milióna libier prišiel 22-ročný brankár Loris Karius z nemeckého Mainzu. (Skysports)

LIVERPOOL: Najaktuálnejšie správy z tábora The Reds hovoria o tom, že Kolo Touré končí, a to aj napriek tomu, že bol počas sezóny vyťažovaný. (Express)

LIVERPOOL & MANCHESTER UNITED: 37 tisíc libier musia zaplatiť Liverpoolčania a 38 tisíc rivali z Manchestru za incidenty z dvojzápasu Európskej ligy. Pokuta zahŕňa nevhodné chorály a chuligánske vyčíňanie fanúšikov. Oba kluby dostali ešte podmienečnú pokutu 20 tisíc libier so skúšobnou dobou na dva roky. (BBC)

MANCHESTER UNITED: Ryan Giggs je sklamaný zo spôsobu, akým došlo k výmene trénerov, pričom sám oslovený nebol. Preto rozmýšľa, že angažmán na Old Trafford ukončí. (Independent)

LEICESTER CITY: Ďalšie dve sezóny je ešte zmluvou viazaný 31-ročný stopér Robert Huth, čo sa však vedeniu máli. Nemcovi plánuje ponúknuť novú zmluvu. (Telegraph)

CRYSTAL PALACE: 30-ročný útočník Demba Ba naznačoval, že sa chce vrátiť do Británie a mohlo by sa mu to splniť. Z čínskeho tímu Šanghaj Šenhua ho chcú kúpiť londýnski Eagles. (Metro)

NORWICH CITY: Napriek zostupu skúsený obranca Steven Whittaker klubové farby nezmení. Včera bola podpísaná spolupráca do konca sezóny 2016/17. (Skysports)