Main Content

Škrtel má vraj nový klub, zahrá si aj v Lige majstrov!

streda, 25. máj 2016 19:19 | Autor: Filip Chudý

Škrtel má vraj nový klub, zahrá si aj v Lige majstrov!
Škrtel má vraj nový klub, zahrá si aj v Lige majstrov! | zdroj: © TASR

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel má nového zamestnávateľa, aspoň tak o tom referujú zahraničné médiá. Ak sa to potvrdí, v budúcej sezóne si zahrá aj Ligu majstrov.

Martin Škrtel strávil druhú polovicu tejto sezóny väčšinou na lavičke Liverpoolu, preto niet divu, že sa v minulých týždňoch čoraz viac skloňoval jeho prestup. Najviac sa spomínali tri kluby: Inter Miláno, Besiktas Istanbul a Galatasaray Istanbul. No a turecký web fanatik.com.tr najnovšie informoval o tom, že kapitán našej reprezentácie sa už dohodol s Besiktasom Istanbul.

Náš futbalista strávil v Liverpoole vyše osem rokov, ale zdá sa, že v tomto klube končí. Tréner Jürgen Klopp ho totiž odstavil a urobil z neho až stopéra číslo štyri, hoci Škrtel má kvality na úplne inú pozíciu. Navyše, červení získali Kamerunčana Joela Matipa zo Schalke, ktorého si Klopp vyhliadol v bundeslige.

Škrtelov prestup do Besiktasu ešte oficiálne potvrdený nebol, ale záujem tureckého majstra je všeobecne známy. Ak by do tohto klubu Škrtel prestúpil, na rozdiel od Liverpoolu by si nielenže zahral v pohárovej Európe, ale rovno v skupine Ligy majstrov, ktorú Besiktas, ako turecký majster, má už istú.