Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.5.)

štvrtok, 26. máj 2016 09:56 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (26.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Počas letnej prestávky by si José Mourinho predstavoval príchod jedného stopéra, pravého a stredného záložníka a forwarda. Svoje zasadnutie na lavičku má spečatiť v piatok. (BBC)

MANCHESTER UNITED: Najväčšou prestupovou bombou by mohol byť príchod Karima Benzemu do Manchestru. Francúz nastrieľal 24 ligových gólov a Diabli by boli radi, keby v tom pokračoval v ich farbách. (Independent)

CHELSEA: Londýnčania zabojujú o podpis 29-ročného stopéra Mehdiho Benatiu z Bayernu. Maročanov odchod je na spadnutie a práve anglickým tímom sa dávajú najväčšie šance. (Mirror)

CHELSEA: Tureckému Fenerbahce aktuálne patrí stopér Simon Kjær, čo nemusí platiť dlho. Záujem totiž javí Antonio Conte, nový coach The Blues. (Talksport.com)

ARSENAL: Švajčiarsky záložník Granit Xhaka je oficiálne hráčom Arsenalu. Z Mönchengladbachu prestúpil za 30 miliónov libier a v Londýne sa prihlási po skončení Majstrovstiev Európy. (klubový web)

SOUTHAMPTON: Šiestym miestom a účasťou v Európskej lige si Ronald Koeman zabezpečil predĺženie zmluvy na ďalšie dva roky. (Sky Sports)

LEICESTER CITY: CSKA Moskva dostal oficiálnu ponuku od Líšok na predaj 23-ročného útočníka Ahmeda Musu. Hovorí sa o čiastke 30 miliónov eur. (Guardian)

WEST HAM: Útočník Jonathan Calleri hosťoval z Deportiva Maldonado v brazílskom São Paule, odkiaľ by mohol prejsť ku Kladivárom. Zatiaľ je to však len v rovine špekulácií. (Daily Star)

NEWCASTLE: Klauzula o možnom odchode v prípade vypadnutia ostala Rafaelom Benítezom nevyužitá. Ostáva na lavičke Strák a dohodol sa na zmluve na 3 roky. (Daily Mail)

NEWCASTLE: Sporting Lisabon sa intenzívne snaží získať Androsa Townsenda a podľa posledných správ je na dobrej ceste. 24-ročný krídelník tak zrejme okúsi portugalskú ligu. (ESPN)