Main Content

Tipujeme možné prekvapenie na Roland Garros. Vyberáme stávku s kurzom 2,20

štvrtok, 26. máj 2016 10:19 | Autor: Filip Chudý

Tipujeme možné prekvapenie na Roland Garros. Vyberáme stávku s kurzom 2,20
Tipujeme možné prekvapenie na Roland Garros. Vyberáme stávku s kurzom 2,20 | zdroj: © TASR

Druhý grandslamový turnaj roka Roland Garros pokračuje druhým kolom, v ktorom sa v americkom derby generácií môže zrodiť prekvapenie.

Venus Williamsová – Louisa Chirico (16:30)

Veľa tipérov si zrejme pri pohľade na túto dvojicu povie, Venus proti komu? Kým staršia zo sestier Williamsových sa zapísala do histórie tenisu, jej čerstvo 20-ročná krajanka si začína iba robiť meno. Do povedomia sa dostala na nedávnom veľkom antukovom turnaji v Madride, kde sa dostala až do semifinále.

Keď sa pozrieme na Chiricovej kariérne štatistiky, zistíme, že práve antuka je jej dominantný povrch. Má na nej bilanciu 66-30. Venus má síce lepšiu, lenže za to vďačí dávnej minulosti. V ostatných štyroch rokoch na nej hrala minimum zápasov s prakticky vyrovnanou bilanciou výhier a prehier. Antuka nie je povrch, ktorý Venus obľubuje, skôr naopak. V tejto sezóne síce na nej porazila známe krajanky Riskeovú a Vandewegheovú, ale tie dve sú všetko, len nie antukárky, keďže na nej majú v kariére zápornú bilanciu.

V prvom kole sa Venus trápila s neznámou Estónkou Kontaveitovou, pritom pre túto 20-ročnú tenistku to bol prvý zápas na antuke v sezóne vôbec, no čoskoro 36-ročná Američanka vyhrala až v dvoch tajbrejkoch. Chiricová hrá v antukovej sezóne dobre, je rozbehnutá aj z kvalifikácie, pričom ak sa nezľakne veľkého mena súperky, jej hra môže na Venus Williamsovú platiť.

Náš tip:výhra Chiricová v kurze 2,20 na Tipsport.sk

Celkový kurz našich tipov: 2,20 na Tipsport.sk