Main Content

Ďalší pekný príbeh z NHL. Postaral sa oň útočník Detroitu

štvrtok, 26. máj 2016 12:40 | Autor: Dávid Lech

Ďalší pekný príbeh z NHL. Postaral sa oň útočník Detroitu
Ďalší pekný príbeh z NHL. Postaral sa oň útočník Detroitu | zdroj: © TASR

Počas sezóny nemajú hráči veľa času na „vybavovanie“ sa s fanúšikmi. List, ktorý našiel v schránke útočník Detroitu Riley Sheahan spôsobil, že bol podľa vlastných slov ešte nervóznejší, než pred zápasmi play-off.

Počas sezóny si 24-ročný útočník Detroitu Red Wings našiel v schránke list od jedného zo svojich najväčších fanúšikov. Šlo o pozvanie Morgan Behenovej, ktorá mu písala o plese organizovanom Wish Upon a Teen. Ide o organizáciu, ktorá pomáha mladým ľuďom vysporiadať sa s ťažkými chorobami.

22-ročná mladá žena bojuje s mozgovým nádorom, ktorý je podľa slov špecialistov neoperovateľný a tak reálne hrozí, že Morgan v budúcnosti prehrá svoj boj s rakovinou. Po tom, čo celková 21ka draftu 2010 dočítala tento list, rozhodla sa, že ponuku prijme a stane sa partnerom Morgan na spomínanom plese.

O svojom rozhodnutí ale nedal Morgan vedieť a svojou účasťou ju chcel prekvapiť. Podľa vlastných slov bol pred sobotňajším večerom ešte viac nervózny než pred stretnutiami play-off, ktoré len nedávno odohral. Všetko ale napokon dobre dopadlo. Sheahan sa vynikajúco zabavil, svojej fanúšičke splnil sen a ako jej tanečný partner jej dal aspoň na chvíľu zabudnúť na ťažký boj s chorobou. V spoločnosti jej rodiny strávil veľmi príjemný večer, čo potvrdzuje aj toto video zverejnené na stránke thehockeynews.com:

Čítajte tiež: Simmonds dojal zámorie. Takto ochránil 8-ročného chlapca