Main Content

Tipujeme prípravný zápas Slovenska s Gruzínskom. Vyberáme stávku s kurzom 2,22

piatok, 27. máj 2016 09:49 | Autor: Filip Chudý

Tipujeme prípravný zápas Slovenska s Gruzínskom. Vyberáme stávku s kurzom 2,22
Tipujeme prípravný zápas Slovenska s Gruzínskom. Vyberáme stávku s kurzom 2,22 | zdroj: © TASR

Záverečná príprava Slovenska pred Eurom je v plnom prúde, pričom prechádza už aj do zápasovej fázy. V piatok sa stretneme v prestížnom zápase proti Weissovmu Gruzínsku.

Slovensko – Gruzínsko (17:30)

Hoci sa najprv hovorilo, že pôjde len o neoficiálny zápas, nakoniec je to oficiálne stretnutie, ktoré sa zaráta aj do rebríčka FIFA. No prestížne by bolo za každých okolností, pretože na lavičke súpera sedí Vladimír Weiss. Ten nielenže skladá nové mužstvo, ale sa s ním aj za pochodu zoznamuje. Gruzínci sa preto javia ako nevyspytateľné mužstvo.

Každému je jasné, že Weiss našu reprezentáciu pozná dokonale, zrejme ešte aj lepšie, ako gruzínsku. No v tomto zápase ťažko čakať, že v našom drese vybehne základná jedenástka. Za prvé, ešte nie sme kompletní, no hlavne nás už v nedeľu čaká zápas v Nemecku proti majstrom sveta, čiže je viac-menej jasné, na ktorý duel bude Ján Kozák smerovať o niečo väčšiu dôležitosť.

Proti Gruzínsku zrejme dostanú šancu tí, čo ešte o nomináciu na Euro bojujú. Na jednej strane je to motivácia pre nich, na strane druhej, nedá sa očakávať, že nová zostava, ktorá bude hrať spolu prvýkrát, bude hneď nejako zohratá. Ak si odmyslíme zápas proti Lotyšsku, potom v ostatných našich dueloch góly padajú, a to do oboch brán. V gruzínskych stretnutiach je to niečo podobné. Preto si myslíme, že na neutrálnej pôde v rakúskom Welse, kde sa bude hrať na malom štadióne, aspoň jeden gól strelia obe strany.

Náš tip:každý tím dá gól v kurze 2,22 na Tipsport.sk.

Celkový kurz našich tipov: 2,22 na Tipsport.sk