Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.5.)

piatok, 27. máj 2016 11:13 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (27.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Šetrenie, to Pep Guardiola rozhodne v pláne nemá. Vo svojom novom pôsobisku žiada o čiastku 200 miliónov libier na príchod ôsmich nových hráčov. (Metro)

MANCHESTER CITY: Záložník Yaya Touré ostáva v Británii. Odmietol dve lukratívne ponuky z Číny a košom dal aj Interu Miláno. Zotrvanie na Etihad Stadium však úplne isté nie je. (Guardian)

MANCHESTER UNITED: Naďalej sa rieši budúcnosť Ryana Giggsa. José Mourinho si plánuje priviesť vlastných asistentov, zatiaľ čo Walesanovi má byť ponúknutá práca s juniorkou. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Vedenie klubu zvažuje, že aktivuje výkupnú klauzulu stredopoliara Saula Nigueza z Atlética Madrid. Tá je nastavená na 54 miliónov libier. (Metro)

LIVERPOOL: Valenciennes je francúzskym druholigovým klubom a odtiaľ by mohol prísť nový obranca. Ide o 19-ročného Angela Fulginiho, reprezentanta Francúzska z mládežníckych kategórií. (Lequipe)

LIVERPOOL & SOUTHAMPTON: Jednu posilu si The Reds vyhliadli aj v Anglicku. Získať by chceli 24-ročného krídelníka Sadia Maného, pôsobiaceho u Svätcov. (Telegraph)

TOTTENHAM: White Hart Lane môže privítať posilu z Bazileja, útočníka Breela Embola. Stále len 19-ročný futbalista v aktuálnom ročníku skóroval 10krát v lige a 3krát v pohárovej Európe. (Express)

EVERTON: Karamelky velenie zveria Holanďanom. Na trénerský post lanária Franka de Boera, a toho doplní v pozícii športového riaditeľa Marc Overmars, momentálne pôsobiaci v Ajaxe. (Mirror)

STOKE CITY: Zranenie dovolili Ryanovi Shawcrossovi v tejto sezóne odohrať len 20 zápasov, ale i tak dostane ponuku na novú zmluvu. Jej detaily sú zatiaľ neznáme. (Clubcall)

BOURNEMOUTH: Žiadaným hráčom je aktuálne 27-ročný stopér Stuttgartu Toni Sunjić. Ak by sa rozhodol Nemecko opustiť, na výber má Ajax, Olympiakos aj The Cherries. (Transfermarktweb)

WATFORD: Uruguajský stopér Miguel Britos je v hľadáčiku talianskeho Cagliari. Prostredie Serie A pritom pozná veľmi dobre. V rokoch 2008 až 2015 hrával za Bolognu a Neapol. (tuttomercatoweb)