Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po zápase Slovensko - Gruzínsko

piatok, 27. máj 2016 20:00 | Autor: TASR

Hlasy hráčov a trénerov po zápase Slovensko - Gruzínsko
Hlasy hráčov a trénerov po zápase Slovensko - Gruzínsko | zdroj: © TASR

Prinášame vám hlasy hráčov a trénerov po prípravnom zápase Slovensko - Gruzínsko (3:1).

hlasy po zápase:

Ján Kozák, tréner SR: "Výsledkovo je to super. Herne prvý polčas v poriadku, druhý slabší. Rozmýšľal som už pred týmto zápasom, ako to bude v Nemecku. Tam dostanú šancu ďalší. Teraz som chcel dať šancu chlapcom v dlhšom časovom úseku. Aby sme všetci zistili ako sme na tom. Mladí chlapci sú tu, ukázali sa. Ale som už dosť starý na to aby som povedal, že mi zamotali hlavu.

Vladimír Weiss, tréner Gruzínska: "Z našej strany zlý zápas. Slováci nás prehrali fyzicky. Sú lepšie pripravení ako my. Boli organizovanejší v prvej časti hry, v polke som prestriedal, prišlo viac agresivity v strede poľa. Dostali sme lacné góly. Hoci Adam dal krásny druhý gól, ten tretí bol smiešny z našej strany, nepokryli sme tyč a ani brankár nereagoval. Snaha bola, ale to na veľký futbal nestačí. Na to nás ale angažovali, aby sme pracovali.

Adam Zreľák, autor gólu SR: "Mali sme štandardku a tie som mal zahrávať ja. Zakričal som na Kornela, aby išiel na prednú tyč a napálil som to tam. Kornel to netrafil, zmiatol obrancu i brankára a padlo to dnu. Som rád."

Adam Nemec, autor dvoch gólov SR: "Nastúpili sme prvýkrát v takejto zostave, nebolo to jednoduché. Pár akcií bolo podarených. Od Bera som dostal výbornú prihrávku. Už predtým mi tam dával dobrú prihrávku, to tam ešte nepadlo. Potom to už vyšlo.

Matúš Bero, stredopoliar SR: "Ukázali sme pevnú defenzívu, hoci aj oni mali šance, ale to má každý súper. Moja šanca bola dnes, ja som sa ju snažil využiť čo najlepšie. To je pre mňa to najdôležitejšie, že som ju dostal a chcel som to chytiť do svojich rúk a využiť to čo najlepšie. Pocity mám zmiešané. Viem, že som urobil aj dobré veci, ale mal som tam aj zbytočné straty lopty a veci, čo som nedotiahol do konca."