Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.5.)

sobota, 28. máj 2016 09:19 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (28.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Brankár Hannoveru, Ron-Robert Zieler bol spájaný s prestupom k Citizens. Už v sobotu však skončí platnosť jeho výkupnej klauzuly v hodnote 3,5 milióna libier. (sport1.de)

ARSENAL: Majoritný vlastník klubu dokúpil ďalších 23 akcií. Ponovom tak Američanovi Stanovi Kroenkemu patrí 67% podiel londýnskeho mužstva. (Guardian)

ARSENAL: Udinese vraj obdržalo ponuku od Londýnčanov na útočníka Duvana Zapatu.Ten sa počas sezóny v Serie A predviedol 8 presnými zásahmi. (Goal)

CHELSEA: Čerstvé špekulácie naznačujú, že Paul Pogba by mohol zamieriť do Londýna. V hre je čiastka 80 miliónov libier a veľmi reálne to vidia najmä médiá vo Francúzsku. (Daily Star)

CHELSEA:Thibaut Courtois bol spomínaný v súvislosti s možným prestupom do Realu Madrid, ale niečo podobné nepripúšťa: „V Španielsku som prežil krásne obdobie, mám odtiaľ priateľku a raz sa tam vrátim. Na to ale bude do konca kariéry čas.“ (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Príchod Josého Mourinha znepokojuje Juana Matu. Španielsky záložník si spomína, ako táto spolupráca nezafungovala v Chelsea, a tak sa šepká o prestupe. (Daily Mail)

SOUTHAMPTON: Voľným hráčom sa stal záložník Gastón Ramírez. Ofenzívny Uruguajčan v tomto tíme hrával od roku 2012, no posledné dve sezóny len hosťoval v Championship. (klubový web)

ANGLICKO: Národný tím má za sebou prvú previerku pred EURO 2016. Góly Marcusa Rashforda a Wayna Rooneyho znamenali víťazstvo 2:1 nad Austráliou. Najbližšie sa Angličania predstavia vo štvrtok proti Portugalsku. (BBC)