Main Content

Tipujeme finále Ligy majstrov. Vyberáme stávku s kurzom 2,30

sobota, 28. máj 2016 09:52 | Autor: Filip Chudý

Tipujeme finále Ligy majstrov. Vyberáme stávku s kurzom 2,30
Tipujeme finále Ligy majstrov. Vyberáme stávku s kurzom 2,30 | zdroj: © TASR

V sobotu večer vyvrcholí najprestížnejšia klubová súťaž sveta. Jedno vieme isto, ušatá trofej sa bude sťahovať do Madridu, otázkou je len to, do ktorej časti. Pozrite si náš tip dňa.

Real Madrid – Atletico Madrid (20:45)

Toľko Madridčanov, koľko bude dnes v Miláno, v tomto severotalianskom meste ešte nebolo a už ani asi nikdy nebude. No len približne polovica z nich sa vráti domov s úsmevom na perách. Je asi zbytočné písať o tom, ako sa obe mužstvá budú prezentovať. Atletico použije taktiku, ktorou vyradil Barcelonu a aj Bayern, v očakávaní, že bude úspešná aj proti tretiemu zo súčasného tria najlepších klubov sveta. Real bude dobíjať súperovu bránu, ale tiež si bude dávať pozor na zadné vrátka, lebo biely balet veľmi dobre vie, ako jeho protivník hrá.

V žiadnom prípade sa nedajú očakávať gólové hody (kurz na to, že padnú 1-2 góly je na Tipsport.sk 1,96), zmeniť by to mohlo iba predĺženie, podobne, ako pred dvomi rokmi v Lisabone, keď by jednému mužstvu došla para. Atletico môže vyhrať ako tím, ale podarí sa mu to len vtedy, ak ustráži najväčšie individuality na strane súpera.

No Cristiano Ronaldo bude tak motivovaný, že zastaviť ho môže snáď len vlastné zdravie. Ak tento fenomenálny portugalský futbalista bude úplne fit, čo by podľa správ mal, potom je vysoká pravdepodobnosť, že sa strelecky presadí. Tým by minimálne vyrovnal svoj strelecký rekord spred dvoch rokov, keď vtedy strelil v Lige majstrov 17 gólov, teraz ich má na konte 16.

Náš tip:Cristiano Ronaldo dá gól v kurze 2,30 na Tipsport.sk

Celkový kurz našich tipov: 2,30 na Tipsport.sk