Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.5.)

nedeľa, 29. máj 2016 07:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (29.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Hneď o dvoch hráčov by v lete mohli prísť Kanonieri. Na Mesuta Özila vraj zacielil Bayern Mníchov, zatiaľ čo Héctorovi Bellerinovi mimoriadne lichotí záujem Barcelony. (Independent)

MANCHESTER CITY: Prestupovou prioritou v tejto chvíli ostáva Toni Kroos. Až v prípade, že sa nepodarí získať Nemca vo farbách Realu Madrid, City sa obrátia na Paula Pogbu. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Stále viac sa píše o príchode Zlatana Ibrahimoviča. Jeho agent sa pohral s novinármi poznámkou, že Švédove kroky verejnosť poriadne prekvapia. To trochu United oponuje. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Mesačný trest za užívanie nepovolených látok sa pre Mamadouho Sakha skončil a UEFA mu ho nepredĺžila. Opäť sa tak môže naplno venovať futbalovým povinnostiam. (Daily Mail)

CHELSEA: 24-ročného záložníka Oscara v Londýne nič nedrží a klub je ochotný ho počas leta predať. Opačná je situácia pri jeho krajanovi Willianovi, ktorý musí ostať. (Telegraph)

LEICESTER CITY: Claudio Ranieri na King Power Stadium pravdepodobne pobudne dlhšie ako do leta 2018. Klub mu ponúkne predĺženie zmluvy s príjmom 3 milióny libier za sezónu. (Telegraph)

TOTTENHAM: Kohúti majú veľký záujem o útočníka Vincenta Janssena. Mauricio Pochettino, dokonca, s asistentmi navštívil duel Írska s Holandskom, aby hráča AZ Alkmaar videl v akcii. (Skysports.com)

CRYSTAL PALACE: Celok zo Selhurst Parku priznáva zálusk na tri posily. Z QPR by mohol prísť Steven Caulker, z Tottenhamu záložník Ryan Mason a z WBA forward Saido Berahino. (Guardian)

MIDDLESBROUGH: Ofenzívny záložník Clément Grenier zrejme opustí Olympique Lyon a v kontakte je s The Boro. Otázkou je, či to pripraviť dostatočne zaujímavú ponuku. (Lequipe)

HULL CITY: Anglická liga pozná ďalšieho nováčika. Steve Bruce oslavuje postup do Premier League štvrtý raz v kariére. Tigre vo finále baráže zdolali Sheffield Wednesday 1:0. (Mirror)