Main Content

Ohlasy zahraničných médii na senzačný triumf Slovenska nad Nemeckom

nedeľa, 29. máj 2016 20:39 | Autor: Martin Gregor

Ohlasy zahraničných médii na senzačný triumf Slovenska nad Nemeckom
Ohlasy zahraničných médii na senzačný triumf Slovenska nad Nemeckom | zdroj: © TASR

Slovenskí reprezentanti prekvapili úradujúcich Majstrov sveta Nemcov, ktorých na ich domácej pôde porazili 3:1. Prečítajte si ohlasy zahraničných médii na nečakaný úspech družiny Jana Kozáka.

Sport Bild (Nem.): "Slováci premočili nemeckú jedenástku. Na Joachim Löwa čaká po neúspešnom zápase v búrke ešte veľa práce, ak chce Nemecko miešať karty v boji o titul na európskom šampionáte. Bez niekoľkých stabilných tvári podľahlo Slovensku v Augsburgu 1:3."

Kicker (Nem.): "Štyri debuty, búrka a nemecká prehra v teste pred európskym šampionátom. Štrnásť dní pred úvodným zápasom má nemecký tréner Joachim Löw pred sebou ešte veľa práce."      Spiegel (Nem.): "Slabý výkon nemeckého národného tímu, aj napriek rýchlemu vedeniu prehral so Slovenskom."

Sport 1 (Nem.): "Nemecký tréner Joachim Löw experimentoval, ale nie všetky veci mu vyšli."

Sport.cz: Šok pre Nemecko. Najskôr udrel Hamšík a plzeňský Ďuriš, potom krúpy. A nasledovala potupa.

Sport.blesk.cz: Slováci pred Eurom zaskočili Nemcov. Vyhrali 3:1, trafil sa aj Ďuriš. Futbalisti Slovenska senzačne porazili v prípravnom zápase pred Euro vo Francúzsku majstrov sveta z Nemecka.

Goal.com: Nemecko – Slovensko 1:3. Hostia šokovali v upršanom prípravnom zápase.

BBC.com: Nemci utrpeli tretiu porážku v posledných štyroch zápasoch po tom ako prehrali so Slovenskom 3-1. Bol to ich posledný prípravný zápas pred uzavretím súpisky pre Euro 2016.

Eurosport.com: Slováci sa otriasli z inkasovaného gólu Maria Gomeza z pokutového kopu a vyhrali prípravný zápas vďaka gólom Mareka Hamšíka, Michala Ďuriša a Juraja Kucku. Majstri sveta Nemci, ktorých čakajú budúci mesiac v skupine C Poliaci, Ukrajina a Severní Íri, explodovali po solídnom štarte do zápasu a utrpeli tretiu prehru v posledných štyroch zápasoch.