Main Content

Le Tiket s kurzom 2,71. Pozrite si naše tipy dňa z Francúzska

nedeľa, 29. máj 2016 21:40 | Autor: Jakub Mihálik

Le Tiket s kurzom 2,71. Pozrite si naše tipy dňa z Francúzska
Le Tiket s kurzom 2,71. Pozrite si naše tipy dňa z Francúzska | zdroj: © TASR

Zraky tipérov by sa v pondelok mali presunúť do Francúzska, kde sa okrem tenisového French Open všetko chystá na futbalové EURO.

Francúzsko – Kamerun (21:00)

Francúzska futbalová reprezentácia finišuje svoje dvojročné prípravy na domáci európsky šampionát a jedenásť dní pred začiatkom turnaja vyzve na domácej pôde Kamerun. Domáci tím v uplynulých dňoch mal mierne problémy so zostavou, keď odvtedy, čo pred viac ako dvoma týždňami Didier Deschamps 23-člennú nomináciu na Euro, prišiel o Raphaela Varana aj o Jeremyho Mathieua, a po finále Ligy majstrov sa bude musieť zaobísť aj bez Antoinea Griezmanna. Napriek tomu ostáva jednoznačným favoritom zápasu s Kamerunom a bude patriť medzi najvážnejších kandidátov na titul majstra Európy. V defenzíve by mali nastúpiť Koscielny s Mangalom a Evra so Sagnom, obrovsky silný stred poľa vystužia Pogba, Matuidi a Diarra, vpredu sa o svoju šampionátovú šancu zrejme pobijú Payet, Giroud a Martial. Aj tím Kamerunu oplýva zvušnými menami ako Nyom, N´Koulou, Aboubakar či Choupo-Moting, avšak v poslednom období majú Kamerunčania problém nadviazať na svoje silné tímy z minulosti. V predchádzajúcich troch zápasoch nedokázali ani raz vyhrať, keď podľahli Pobrežiu Slonoviny a dvakrát remizovali s Juhoafrickou republikou a celkovo v desiatich predchádzajúcich dueloch dokázali v rámci afrického futbalu streliť len desať gólov. Neočakávame, že budú schopní pokaziť Francúzom ouvertúru pred budúcotýždňovým štartom Eura a v zápase budú ťahať za kratší povraz.

Náš tip:Výhra domácich o 2 a viac gólov v kurze 1,63 na Tipsport.sk

David Ferrer – Tomáš Berdych (11:00)

Roland Garros vstupuje do svojho druhého týždňa a to je neklamným znamením toho, že v súťaži už ostali len tí najlepší. V rámci osemfinále nastúpia proti sebe dvaja elitní hráči, ktorých súboje sledujeme už so železnou pravidelnosťou. David Ferrer sa totiž doteraz stretol s Tomášom Berdychom už šestnásťkrát. Svetová jedenástka má s o tri priečky vyššie postaveným Čechom pozitívnu bilanciu, keď sa radoval v deviatich prípadoch. A favoritom bude aj v pondelok, a to najmä kvôli tomu, že je o niečo lepším antukárom ako práve Berdych. Český tenista v tejto sezóne odohral len 9 antukových zápasov pri bilancii 6 výhier a 3 prehry. Z toho tri výhry zaznamenal práve na French Open, keď nastúpil proti nižšie postaveným hráčom ako Pospisil, Jaziri a Cuevas. To antukový špecialista Ferrer má v tejto antukovej sezóne bilanciu 13 výhier pri 5 prehrách. Berdych v predošlých troch rokoch neprenikol ďalej ako do štvrťfinále antukového grandslamu a jeho maximom ostáva semifinále z roku 2010. To Ferrer sa môže pochváliť aj jedným odohratým finále v roku 2013 a so železnou pravidelnosťou je v Paríži aspoň vo štvrťfinále. Veríme, že aj tento rok sa mu to s postupom medzi osmičku najlepších podarí a s českým tenistom si vďaka variabilnejšej antukovej hre dokáže poradiť.

Náš tip:Výhra domácich v kurze 1,66 na Tipsport.sk



Celkový kurz tiketu: 2,71 na Tipsport.sk