Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.5.)

pondelok, 30. máj 2016 07:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (30.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Ron-Robert Zieler je blízko k prestupu do anglickej ligy. Nemecký brankár má namierené z Hannoveru do Leicesteru. Jeho súčasný zamestnávateľ už potvrdil, že gólman je v Anglicku a podrobí sa zdravotnej prehliadke. (bbc.com)

MANCHESTER UNITED: Manchester United si chce poistiť Marcusa Rashforda, pre ktorého je podľa posledných správ nachystaný nový štvorročný kontrakt. Týždenný plat hráča by sa mal pohybovať na úrovni 25 tisíc libier. (telegraph)

MANCHESTER CITY: Posily do tímu už hľadá aj Pep Guardiola. Ten chce do Manchestru City priviesť záložníka Toniho Kroosa z Realu Madrid. (espnfc)

MANCHESTER UNITED: Prvou vyhliadnutou posilou Josého Mourinha v Manchestri United je obranca John Stones z Evertonu. O Stonesa však javí záujem aj Barcelona, ktorá už na 22-ročného futbalistu chystá ponuku vo výške 25 miliónov libier. (bleacherreport)

TOTTENHAM: Tottenham sa chystá vykúpiť z Barcelony obrancu Marca Bartra. Ten by vďaka svojej zmluve mal byť k dispozícii za 6,4 miliónov libier. (metro)

LIVERPOOL: Liverpool hľadá nové posily a jednu si vyhliadol na Pyrenejskom polostrove. Reds vraj majú záujem o Aleixa Vidala z Barcelony, ktorý za katalánsky veľkoklub pravidelne nenastupuje. (liverpoolecho)

EVERTON: RomeluLukaku by mohol od novej sezóny nastupovať za Paris Saint-Germain. Francúzsky celok na belgického útočníka Evertonu vraj už pripravuje ponuku. (express)

CHELSEA: Gianluigi Donnarumma by sa mohol po tohtoročnej sezóne sťahovať do Anglicka. Podľa miestnych správ má o mladého brankára AC Miláno záujem Chelsea. (dailymail)

WEST HAM: Možnosť prestúpiť do Anglicka má Martin Braithwaite. O útočníka Toulouse stojí West Ham United, ktorý už ponúkol tri milióny libier. (hitc.com)

MIDDLESBROUGH: Bernardo Espinosa by mohol od nadchádzajúcej sezóny hrať Premier League. Záujem o obrancu Sportingu Gijón, ktorý je po konci zmluvy voľným hráčom, má nováčik anglickej najvyššej súťaže Middlesbrough. (gazettelive)