Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.5.)

utorok, 31. máj 2016 06:19 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (31.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Bacary Sagna má s Manchestrom City kontrakt ešte na nadchádzajúcu sezónu, ale začína sa špekulovať o jeho možnom odchode. Samotný 33-ročný bek však na zmenu dresu nemyslí. (goal.com)

MANCHESTER CITY: Koniec manažérske kariéry zvažuje Manuel Pellegrini. Čílsky stratég po sezóne skončí na lavičke Manchestru City a vo svojich 62 rokoch zvažuje odchod do dôchodku. (timesofmalta)

MANCHESTER UNITED: Nový tréner Manchestru United José Mourinho uvažuje o nákupe stredopoliara Paula Pogbu z Juventusu Turín. A za 54 miliónov libier chce kúpiť záložníka Saula Nigueza z Atlética Madrid. (independent)

ARSENAL: Turecký Besiktas Istanbul privedie za tri milióny libier brankára Davida Ospinu z Arsenalu.  (metro)

LIVERPOOL: Útočník Gonzalo Higuaín chce odísť z Neapola a údajne by sa mu pozdával prestup do Liverpoolu. (espnfc)

CHELSEA:Radja Nainggolan sa mal podľa niektorých správ sťahovať z AS Rím do Chelsea. Pravdepodobne sa tak ale nestane. Podľa talianskych médií 28-ročný stredopoliar možný transfer na Stamford Bridge zavrhol a chce zotrvať v Ríme. (thesun)

CHELSEA: Chelsea túži za osem miliónov libier získať dvadsaťročného obrancu Emanuela Mammanu z River Plate. Záujem má ale aj Inter Miláno a Fiorentina. (bleacherreport)

WEST HAM: Roberto Pereyra by sa mohol sťahovať do Anglicka. Podľa miestnych informácií za záložníka Juventusu Turín ponúka 15 miliónov eur West Ham United. (90min.com)