Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.5.)

utorok, 31. máj 2016 06:20 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA:Dani Alves je už takmer hráčom Juventusu Turín. Podľa talianskych médií už k dotiahnutiu transferu zostávajú iba detaily. Brazílsky bek má po presune z Barcelony v Turíne podpísať dvojročný kontrakt s ročným zárobkom vo výške 3,5 milióna eur. (goal.com)

FC BARCELONA: Marc Bartra je spájaný s odchodom z Barcelony a prípadní záujemci vedia, koľko budú musieť zaplatiť. Podľa médií má obranca výkupnú klauzulu nastavenú na osem miliónov eur, čo potvrdil aj sám hráč. (goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Nový tréner Manchestru United José Mourinho uvažuje o nákupe stredopoliara Paula Pogbu z Juventusu Turín. A za 54 miliónov libier chce okrem iného kúpiť aj záložníka Saula Nigueza z Atlética Madrid. (espnfc.com)

ATLÉTICO MADRID:Antonio Candreva by sa mal sťahovať z Lazia Rím do Atlética Madrid. To má o ofenzívneho stredopoliara záujem a teraz po sezóne sa chystá podať konkrétnu ponuku. (gazzettaworld)

DEPORTIVO ALAVÉS: Deportivo Alavés si znovu po rokoch zahrá španielsku najvyššiu súťaž. Postup si zabezpečilo po výhre nad Numanciou. (en.as.com)

LEVANTE: Jason Remeseiro si v budúcej sezóne zahrá za prvý tím Levante, ktoré tento rok vypadlo z La Ligy. 21-ročný útočník aktuálne hosťuje v druholigovom Albacete, ale jeho kmeňový klub s ním počíta a predĺžil mu zmluvu do júna 2019. (transfermarkt)