Main Content

7 aktuálne najlepšie platených futbalistov sveta

utorok, 31. máj 2016 11:32 | Autor: Timotej Gašper

Letné prestupové obdobie nepochybne pohne aj s rebríčkom najlepšie platených futbalistov sveta. Preto sme sa ešte pred jeho oficiálnym otvorením pozreli na aktuálne poradie podľa britského Mirroru. Pozrite si sedem futbalistov, ktorí zarábajú aktuálne najviac (po zdanení).

Aguero, Neymar, Yaya Touré

Aguero, Neymar, Yaya Touré

Na chvoste rebríčka na nachádza hráč, ktorému by väčšina odhadovala vyšší príjem. Aguero je od roku 2011 jednou z najväčších hviezd Premier League, v ktorej už stihol nastrieľať 136 gólov. Podľa najnovších informácií si argentínsky bombardér „Kun Aguero“ príde týždenne na krásnych 220 tisíc libier.

V kádri manchesterských „Citizens“ zarába rovnakú čiastku aj robustný stredopoliar z Pobrežia Slonoviny, Yaya Touré, ktorý ale Etihad Stadium pravdepodobne v najbližšej dobe opustí. Bývalý hráč Barcelony bol jedným z prvých „revolučných“ nákupov Manchestru City, ktorý v drese „The Sky Blues“ počas šiestich sezón odohral vyše 260 zápasov.

Od leta 2013 je v Barcelone jednou z najväčších hviezd. Dnes už 24 ročný Neymar Junior patrí medzi najlepších futbalistov súčastnosti, začo je v kádri „Blaugranas“ dostatočne odmenený. Tak ako dvaja vyššie spomenutí, aj brazílska hviezda si týždenne príde na slušných 220 tisíc libier.