Main Content

Slováci prekvapili stávkové kancelárie. Kurz na náš titul na Eure rapídne klesol

utorok, 31. máj 2016 12:50 | Autor: Martin Gregor

Slováci prekvapili stávkové kancelárie. Kurz na náš titul na Eure rapídne klesol
Slováci prekvapili stávkové kancelárie. Kurz na náš titul na Eure rapídne klesol | zdroj: © TASR

Slovensko podľa zahraničných stávkových kancelárii bude patriť na blížiacom sa Eure medzi najväčších outsiderov. Minimálne čo sa týka ich šancí na celkový triumf.

Keby Slovensko získalo titul majstrov Európy bol by to obrovský šok porovnateľný s celkovým triumfom Grécka v roku 2004. Ešte pred prípravným zápasom s Nemeckom sa preto kurz na náš triumf na ME pohyboval na úrovni okolo 600:1.

Po nečakanom nedeľňajšom víťazstve nad úradujúcimi majstrami sveta Nemcami (3:1) však stávkové kancelárie Slováci zastrašili a zo dňa na deň znížili kurz na naše víťazstvo na turnaji na hodnotu 160:1. A napríklad na slovenskom Tipsporte si na to môžete staviť s kurzom 150:1.

Nepochybne ide o signál, že so Slovákmi sa na turnaji počíta viac viac, než pôvodne. Aj bookmakeri si zrejme uvedomili, že ide o národný tím zložený z hráčov, ktorí dokázali poraziť posledných troch Majstrov sveta – Talianov, Španielov a Nemcov.

Najnižší kurz na celkový triumf má domáce Francúzsko (kurz 4,20 na Tipsport.sk), nasledujúc Nemcami (kurz 4,30 na Tipsport.sk), Španielmi (kurz 6.20)  a Angličanmi (kurz 10,00).

Na to, že Slovensko postúpi zo skupiny, ale následne vypadne v osemfinále si môžete na Tipsporte staviť s kurzom 3,50, že vypadne vo štvrťfinále s kurzom 9,00, že vypadne v semifinále s kurzom 30,00 a že skončí druhé s kurzom 80,00. Ak neveríte našim a myslíte si, že skončia v skupine stavte si na to s kurzom 1,60.

Ku akej stávke sa prikláňate vy? Napíšte váš názor do diskusie.