Main Content

Kozák ho nezobral na Euro a on zrejme ukončil hráčsku kariéru

utorok, 31. máj 2016 16:20 | Autor: Filip Chudý

Kozák ho nezobral na Euro a on zrejme ukončil hráčsku kariéru
Kozák ho nezobral na Euro a on zrejme ukončil hráčsku kariéru | zdroj: © TASR

Záverečná nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie na Euro je už známa. Dlho sa diskutovalo, kto by mal byť medzi útočníkmi, pričom padlo aj meno Martina Jakubka. Lenže on na Euro nejde a zrejme už aj skončil hráčsku kariéru.

Martin Jakubko bol v reprezentačnom kádri počas úspešnej kvalifikácie na Euro. No v zime ho postihli zdravotné problémy a vyšla aj správa, že vraj ukončil kariéru. „To bolo asi len zbožné želanie toho, kto to napísal. Bol by som blázon, keby som teraz pred Eurom končil,“ povedal v zime Jakubko.

Tvrdo pracoval na svojom návrate, ale počas jeho neprítomnosti sa v Ružomberku strelecky chytil Miloš Lačný, ktorý ho po návrate nepustil na trávnik. Aj preto bolo logické, že Ján Kozák ho nezobral na záverečné sústredenie. Namiesto toho išiel Jakubko do Permu, kde predtým hrával a webovej stránke miestneho Amkaru poskytol zaujímavý rozhovor.

Pripustil že tréner Ján Kozák urobil správne rozhodnutie, že vsadil na mladších. „Zrejme som v záverečnom kole tejto sezóny odohral svoj posledný zápas v kariére. Ružomberok síce chce, aby som ešte rok potiahol, ale ja už nemám motiváciu, preto sa moja kariéra zrejme skončila. Pri futbale zostanem, ale už nie ako hráč,“ povedal pre web Amkaru Perm Martin Jakubko.