Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.6.)

streda, 1. jún 2016 07:17 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (1.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: 25-ročný parížsky rodák s pasom afrického Mali N'Golo Kanté je údajne v Leicesteri City spokojný a rád v klube ďalej zostane. (thesun)

MANCHESTER UNITED: Michael Carrick podľa informácií z Anglicka predĺžil zmluvu v Manchestri United. Skúsenému záložníkovi mal pôvodný kontrakt za mesiac vypršať. Red Devils si však jeho služby údajne poistili na ďalších dvanásť mesiacov. (espnfc.com)

MANCHESTER UNITED:Zlatan Ibrahimovič možno namiesto presunu do Manchestru United zvolí odchod do materského Malmö. 34-ročný útočník by sa tak vrátil do rodného klubu, kde v roku 1999 začínal s veľkým futbalom. (theguardian)

MANCHESTER UNITED: 22-ročný portugalský stredopoliar Valencie Andre Gomes sa nechal počuť, že prestupuje do Manchestru United. (mirror)

CHELSEA: Tréner Atlética Madrid Diego Simeone chce späť z Chelsea priviesť španielskeho útočníka Diega Costu. Rodený Brazílčan prišiel do Anglicka pred dvoma rokmi. (mirror)

WEST HAM: West Ham United odmieta do predných anglických klubov predať stredopoliara Reece Oxforda. 17-ročný rodený Londýnčan s Jamajským pasom hrával v tejto sezóne juniorskú Premier League. (goal.com)

WEST HAM a SUNDERLAND: Sunderland je ochotný ponúknuť West Hamu desať miliónov libier za útočníka Diafru Sakha. (standard)

SOUTHAMPTON:Shane Long má v Southamptone zmluvu ešte na dve sezóny, čo by už nemuselo platiť príliš dlho. Vedenie anglického klubu sa chystá ponúknuť svojmu útočníkovi nový kontrakt. (tribalfootball)