Main Content

O Martina Škrtela sa zaujíma aj klub z Premier League

streda, 1. jún 2016 07:40 | Autor: Jakub Vaverka

O Martina Škrtela sa zaujíma aj klub z Premier League
O Martina Škrtela sa zaujíma aj klub z Premier League | zdroj: © TASR

Budúcnosť Martina Škrtela patrí v týchto dňoch na Britských ostrovoch medzi veľmi diskutované témy. Je stále jasnejšie, že náš obranca v Liverpoole neostane, interes o jeho služby je medzi ostatnými tímami vysoký.

Fakt, že kapitán slovenskej reprezentácie v letnom prestupovom období s najväčšou pravdepodobnosťou opustí Liverpool FC, potvrdil pred pár dňami hráčov agent Karol Csontó, ktorý však nechcel prezradiť, kam povedú ďalšie kroky jedného z najkvalitnejších slovenských obrancov. Medializovaný interes o niekdajšieho stopéra ruského Zenitu Petrohrad prejavil turecký šampión Besiktas Istanbul. BJK zbrojí pred prestížnou Ligou majstrov a vyhliadol si práve Škrtela. Pred časom sa hovorilo aj o možnom prestupe do SSC Neapol.

Náš obranca by však údajne rád ostal v najpopulárnejšej lige na svete, podľa správ bulvárneho denníka The Sun by mu to mohlo byť umožnené. Novinári The Sun uvádzajú, že o rodáka z Ráztočna prejavil interes nováčik anglickej Premier League Middlesborough FC. Celok z Riverside Stadium sa chce udržať medzi elitou a potrebuje posily, pričom Martin Škrtel je na zozname Červených pomerne vysoko.

Tím, ktorý vedie bývalý asistent Josého Mourinha v Reale Madrid, španielsky kormidelník Aitor Karanka by zrejme nášmu obrancovi poskytol miesto v základnej zostave, čo je veľké lákadlo. Povráva sa, že Middlesborough FC je ochotný Liverpoolu zaplatiť šesť miliónov libier. Škrtel má 31 rokov a do konca zmluvy na Anfield Road mu zostávajú ešte dva roky. Problém je však v tom, že aktuálny kouč The Reds Jurgen Klopp nemá v kapitána Slovenska najväčšiu dôveru a radšej uprednostňuje ostatných obrancov.