Main Content

Paul Pogba kúpil dom v Barcelone. Prestúpi na Camp Nou?

streda, 1. jún 2016 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba kúpil dom v Barcelone. Prestúpi na Camp Nou?
Paul Pogba kúpil dom v Barcelone. Prestúpi na Camp Nou? | zdroj: © TASR

Francúzsky reprezentant v službách Juventusu Turín Paul Pogba kúpil dom v Barcelone. Táto transakcia okamžite rozvírila hladinu diskusií ohľadom hráčovho možného odchodu ku katalánskemu gigantovi.

O hviezdneho stredopoliara talianskeho šampióna je v Európe stále obrovský záujem. Paula Pogbu pozorne sleduje FC Barcelona, Chelsea FC, Paríž Saint- Germain, Manchester City či najnovšie čerstvý víťaz Ligy majstrov Real Madrid. Samotný hráč špekulácie ohľadom svojho možného odchodu nekomentuje a keď už, tak hovorí, že je odhodlaný ostať v Juventuse.

Football Italia prišiel s informáciou, podľa ktorej 23- ročný reprezentant Les Bleus kúpil nový dom v metropole Katalánska, v Barcelone, čo by mohlo napovedať o jeho ďalších kariérnych krokoch. Katalánci sa netaja, že by chceli Pogbu získať, pričom kúpený dom naznačuje, že by nemuselo ísť len o vymyslenú špekuláciu.

Riaditeľ realitnej agentúry, ktorá Francúzovi kúpu pomohla zrealizovať má však iný názor: „Kúpa vily v Barcelone nemá absolútne žiadne spojenie s futbalovými záležitosťami. Je to čisto investícia. Prajeme si to oznámiť verejne, pretože náš klient je slávny futbalista, ktorý je momentálne pod drobnohľadom médií. Táto kúpa pridala novinárskym špekuláciám, ktoré by sme radi ukončili.“

Kúpa doma v Katalánsku teda zrejme nemá s Pogbovou budúcnosťou nič spoločné, avšak ako sa hovorí, bez vetra sa ani lístok nepohne. Vyjadrenie pokračuje: „Podobná vec sa stala pár týždňov dozadu Lionelovi Messimu, ktorý kúpil byt v Paríži, či Cristianovi Ronaldovi, ktorý kúpil nehnuteľnosť v americkom New Yorku.“

Aj napriek týmto vyjadreniam sa neočakáva, že špekulácie ohľadom budúcnosti Paula Pogbu v dohľadnej dobe utíchnu. Navyše, čaká nás Euro 2016 a ak Francúz bude podávať kvalitné výkony, jeho meno bude spájané s veľkoklubmi prakticky celé leto.