Main Content

Tipujeme zápas Čechov proti nášmu súperovi na Eure. Vyberáme stávku s kurzom 2,44

streda, 1. jún 2016 10:01 | Autor: Filip Chudý

Tipujeme zápas Čechov proti nášmu súperovi na Eure. Vyberáme stávku s kurzom 2,44
Tipujeme zápas Čechov proti nášmu súperovi na Eure. Vyberáme stávku s kurzom 2,44 | zdroj: © TASR

Presne za dva týždne sa stretneme na Eure proti Rusku. To sa dnes stretne v prípravnom zápase proti Česku. Čo od tohto duelu môžu tipéri očakávať?

Česko – Rusko (18:00)

Česi končia svoje rakúske sústredenie týmto zápasom v Innsbrucku proti Rusom, ktorí sa pripravujú na Euro vo Švajčiarsku. Tento zápas zaujíma aj nás, pretože presne za dva týždne od 15:00 sa stretneme v Lille s Ruskom.

V tomto prípravnom zápase už nejde o miesta na Euro, keďže nominácie sú známe. Oba výbery teda môžu hrať uvoľnene, resp. niektorí hráči môžu zabojovať o základnú zostavu. Bude zaujímavé sledovať, ako obaja tréneri rozdelia záťaž hráčom, keďže generálky na oboch čakajú až v nedeľu. Pre Rusov je to prvý prípravný zápas tesne pre Eurom, Česi nadelili v piatok Malte poltucet, ale z tohto duelu sa nedá veľmi vychádzať.

Väčšia hráčska kvalita je na strane Ruska, otázka je, ako budú ruskí hráči vyzerať po švajčiarskom sústredení, no fyzická pripravenosť patrí medzi prednosti zbornej. Česko má pod Pavlom Vrbom veľmi zlú bilanciu (2-3-5) v prípravných zápasoch, čo už asi nebude náhoda. Rusi majú zohraté mužstvo a nemala by ich rozhádzať ani očakávaná absencia kapitána Širokova v tomto stretnutí. Hráči zbornej hrávajú dlhodobo spolu v národnom drese a aj na klubovej úrovni. Podľa nás to využijú na výhru aj proti Čechom, ktorí mávajú v prípravných zápasoch problémy.

Náš tip:2, Rusko vyhrá v kurze 2,50 na Tipsport.sk


 

Celkový kurz našich tipov: 2,50 na Tipsport.sk