Main Content

Liverpool zameral ďalší talent Bayernu Mníchov

streda, 1. jún 2016 13:37 | Autor: Timotej Gašper

Liverpool zameral ďalší talent Bayernu Mníchov
Liverpool zameral ďalší talent Bayernu Mníchov | zdroj: © TASR

Anglický klub sa v posledných týždňoch snažil získať Maria Gotzeho, no po neúspešnom ťažení sa zrak vedenia z Anfield Road uprel na ďalší talent z Bayernu.

Fanúšikom LFC po neúspešnej snahe o získanie Maria Gotzeho ostali oči pre plač, no pomaly si môžu začať utierať slzy. Podľa najnovších informácií plátku The Daily Mail sa klub z Anfield Road zameral na ďalší mladý bavorský talent zo stredu poľa. Pierre-Emile Hojbjerg je členom FCB od jeho 17 rokov, no aktuálne 20 ročný univerzálny stredopoliar trávi už druhú sezónu na hosťovaní.

Dánsky reprezentant je na svoj vek dostatočne skúseným hráčom a rýchlo sa dokáže adaptovať. Hojbjerg nemá naďalej chuť ostávať v Bayerne, pretože klub mu dal nejasne najavo, že s nim už vôbec nepočíta. Mladík si tak hľadá nové pôsobisko, ktorým by sa mohol stať kľudne aj Liverpool. Univerzálny záložník by bol pre „The Reds“ perfektnou posilou, vzhľadom na jeho talent a Kloppovu prácu s mladými hráčmi.

„Hojbjerg je naozaj trieda. Je to nevídaný talent a typ hráča, s ktorým Klopp veľmi rád spolupracuje. Ešte nieje pripravený hrať Ligu majstrov, preto by Liverpool bol najideálnejšou možnosťou. Klopp vidí v hráčoch Bundesligy niečo špeciálne, s čím dokáže perfektne pracovať,“ povedal o mladom Dánovi v rozhovore pre The Daily Mail expert na Bundesligu, Lee Price.

Vzhľadom na finančnú situáciu Bayernu by Hojbjerg nemusel byť až tak drahým artiklom. Na druhej strane však patrí medzi najpotencionálnejšie talenty súčasnosti, čo môže jeho cenu rapídne dvihnúť.