Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.6.)

štvrtok, 2. jún 2016 09:09 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledný týždeň.

Cuadrado do Barcelony?

Španielsky portál zameraný na prestupy a špekulácie Fichajes.net prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vedenie FC Barcelona zaujíma o kolumbijského reprezentanta Juana Cuadrada. Agilný záložník počas posledného ročníka hosťoval v Juventuse a naďalej je kmeňovým hráčom londýnskej Chelsea. (Fichajes.net)

Marquinhos na lane City

Zdroj menom UOL informuje, že prvou letnou posilou Pepa Guardiolu v Manchestri City by mohol byť brazílsky stopér Marquinhos. Brazílčan nedostáva v drese Parížu Saint- Germain toľko príležitostí, koľko by si prial a o jeho konci vo Francúzsku sa hovorí už dlhé mesiace. Interes mala aj Barcelona či Manchester United. (UOL)

Emery je favoritom

Podľa anglického bulvárneho denníka The Sun je tréner FC Sevilla Unai Emery hlavným favoritom na post trénera liverpoolskeho Evertonu. Karamelky nemajú po prepustení Roberta Martienza manažéra a vyhliadli si práve úradujúceho víťaza Európskej ligy. Emery možnosť svojho odchodu z Andalúzie doposiaľ nekomentoval. (The Sun)

Lloris odmietol novú zmluvu

Francúzsky brankár Hugo Lloris dostal od vedenia Tottenhamu Hotspur ponuku nového kontraktu, avšak podľa správ z denníka Daily Mirror vylepšenú zmluvu odmietol. To nahráva možným špekuláciám o jeho odchode inam. (Daily Mirror)

Giggs opustí United

Daily Mirror tvrdí, že Ryan Giggs nebude počas nasledujúceho ročníka pôsobiť ako člen realizačného tímu Manchestru United. Legendárny Walesan by mal podľa dostupných správ po príchode Josého Mourinha Old Trafford po rokoch opustiť. (Daily Mirror)

Z VOLEJA

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane prehlásil, že jeho krajana Paula Pogbu z Juventusu Turín by mal chcieť prakticky každý tím v Európe. (goal.com)

Legendárny Pelé radí Angličanovi Marcusovi Rashfordovi, aby nemal z veľkého turnaja v mladom veku strach. (goal.com)

Isco je pripravený ostať v Reale Madrid, aj keď jeho minutáž na ihrisku je pod trénerom Zidaneom nižšia ako pod Benitezom či Ancelottim. (goal.com)

Argentínsky reprezentant Angel Di Maria povedal, že by si veľmi rád zahral vo finále Copa América 2016. (goal.com)

Carlo Ancelotti prehlásil, že v Bayerne Mníchov neporuší filozofiu Pepa Guardiolu, ale bude na nej stavať. (goal.com)