Main Content

Budúcnosť Cristiana Ronalda? Nová zmluva v Reale Madrid!

štvrtok, 2. jún 2016 09:28 | Autor: Jakub Vaverka

Budúcnosť Cristiana Ronalda? Nová zmluva v Reale Madrid!
Budúcnosť Cristiana Ronalda? Nová zmluva v Reale Madrid! | zdroj: © TASR

O budúcnosti portugalského bombardéra Cristiana Ronalda sa v posledných mesiacoch často špekulovalo. Odchod rodáka z Madeiry z Realu Madrid vyzeral v istom období veľmi reálne, po posledných udalostiach je však stále pravdepodobnejšie jeho zotrvanie na štadióne Santiaga Bernabeua.

Ronaldo bol počas poslednej sezóny často krát kritizovaný a viacero kritikov ho posielalo z Realu Madrid preč, vraj už nemá vek ani výkonnosť na to, aby obliekal dres Bieleho Baletu. V 31 rokoch je však CR7 stále najlepším hráčom hviezdneho výberu Merengues. Portál UEFA.com dokonca Ronalda označil pred Euro 2016 za hráča v najlepšej forme v celej Európe.

Vedenie Realu Madrid pomaly začína riešiť podobu svojho prvého tímu v budúcom ročníku. V úvode týždňa sa objavili správy, že Biely Balet ponúkne lukratívny balík peňazí za rakúskeho obrancu Davida Alabu z Bayernu Mníchov, následne sa písalo o tom, že Španiel Isco sa rozhodol ostať a naopak, že kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez takmer s určitosťou Biely Balet opustí.

Denník El Confidencial informoval verejnosť o „odmene“ pre Cristiana Ronalda za skvelé výkony v závere sezóny 2015/2016. Spomínanou odmenou by mal byť nový lukratívny kontrakt. Ten aktuálny vyprší portugalskej hviezde v hlavnom meste Španielska v roku 2018, pričom nová zmluva by mala Ronaldovi platiť až do roku 2020 a zarobiť by počas nej mal 60 miliónov eur (po zdanení).

Zároveň by sa jednalo zrejme jednalo o posledný kontrakt Cristiana Ronalda v Reale Madrid, pretože na jeho konci by mal 35 rokov a pomaly by sa lúčil s aktívnou hráčskou kariérou. O tom, že Portugalčan je mužom pre veľké okamihy sa môžete dočítať v osobitnom článku.