Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.6.)

štvrtok, 2. jún 2016 10:44 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Do starostlivosti chirurgov sa budúci týždeň zverí Keylor Navas. Brankár Realu Madrid mal v posledných týždňoch problémy s achilovkou, ktoré si vyžiadajú operáciu, Kostarický gólman tak prichádza o možnosť štartovať na tohtoročnom Copa América. (goal.com)

FC BARCELONA a SEVILLA: Prestup poľského stredopoliara Grzegorza Krychowiaka zo Sevilly do Manchestru United môže ešte zhatiť záujem zo strany FC Barcelona. (thesun)

SEVILLA: Sevilla sa lúči s jednou zo svojich súčasných ikon. Z z tímu odchádza José Antonio Reyes. Skúsený krídelník sa s vedením klubu dohodol na ukončení zmluvy. (skysports)

SEVILLA: Sevilla bude musieť hľadať nového brankára. Andalúzsky celok chce opustiť skúsený Beto, ktorý má kontrakt do konca nadchádzajúceho ročníka. Napriek tomu by ho mal úradujúci víťaz Európskej ligy pustiť bez finančnej kompenzácie. (skysports)

DEPORTIVO: Alberto Lopo odohral svoj posledný zápas za Deportivo La Coruňa. Už 36-ročnému obrancovi končí zmluva a prostredníctvom sociálnych sietí sa rozlúčil s klubom a fanúšikmi. (transfermarkt)

EIBAR: Eibar môže aj naďalej počítať so službami Gonzala Escalanteho. Argentínsky stredopoliar sa baskickému klubu upísal až do roku 2020. (transfermarketweb)