Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.6.)

piatok, 3. jún 2016 12:31 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (3.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Nový dlhodobý kontrakt má s Leicesterom City podpísať Kasper Schmeichel. Ten má aktuálne s Líškami zmluvu do roku 2018. (90min.com)

MANCHESTER UNITED: Real Madrid sa údajne znovu zameral na Davida de Geu. Španielsky brankár, ktorý nedávno predĺžil kontrakt s Manchestrom United, bol s Bielym baletom spojovaný už skôr. Teraz by zo strany kráľovského celku údajne mala prísť konkrétna ponuka. (espnfc)

CHELSEA: Charly Musonda by mal pokračovať v Betise Sevilla. 19-ročný záložník tu v druhej polovici tohtoročnej sezóny hosťoval z Chelsea. Tá sa podľa posledných správ rozhodla vyhovieť prianiu hráča a španielskeho klubu ohľadom pokračovania spolupráce. V najbližších dňoch by malo byť oficiálne potvrdené predĺženie hosťovania o dvanásť mesiacov. (transfermarkt)

WEST HAM: Alassane Plea by sa mohol sťahovať do Anglicka. Záujem o útočníka Nice má podľa posledných správ West Ham United. (tribalfootball)

STOKE CITY a ASTON VILLA: Anglický záložník s írskymi koreňmi Jack Grealish by aj po zostupe s Aston Villou ďalej mohol bojovať v Premier League - záujem o neho totiž má Stoke City. (stokesentinel)

ASTON VILLA: Aston Villa oznámila meno nového manažéra. Späť do Premier League by anglický klub mal doviesť Roberto di Matteo, Jeho asistentom bude Steve Clarke. (bbc.com)

ASTON VILLA: Do hľadáčika Betisu Sevilla sa dostal Carles Gil. Ofenzívny španielsky futbalista predtým pôsobil napríklad vo Valencii a posledný rok a pol strávil v Aston Ville. (estadiodeportivo)

HULL CITY:Sone Aluko po postupe Hullu City nebude s tímom pokračovať do Premier League, Tigers ho totiž po štyroch rokoch prepustili. Nigérijský útočník za klub nastúpil iba v 31 zápasoch.  (hulldailymail)