Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.6.)

piatok, 3. jún 2016 12:32 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid sa údajne znovu zameral na Davida de Geu. Španielsky brankár, ktorý nedávno predĺžil kontrakt s Manchestrom United, bol s Bielym baletom spojovaný už skôr. Teraz by zo strany kráľovského celku údajne mala prísť konkrétna ponuka. (espnfc)

FC BARCELONA: Špekulácie o odchode Neymara z Barcelony sa podľa posledných správ nezakladajú na pravde. Brazílsky reprezentant by mal naopak predĺžiť kontrakt s katalánskym celkom. Momentálne tu je viazaný do roku 2018. (transfermarkt)

FC BARCELONA a VILLARREAL: Denis Suárez sa po jednom roku vráti do Barcelony. 22-ročný krídelník prestúpil do Villarrealu a podpísal s ním zmluvu na štyri roky. Katalánsky celok sa však teraz rozhodol aktivovať klauzulu ohľadom spätného odkúpenia. Za mladého futbalistu zaplatí zhruba tri a štvrť milióna eur. (bleacherreport)

VALENCIA: André Gomes zostáva hráčom Valencie. O portugalského záložníka sa zaujímal Juventus a rokoval o prestupe, no španielska strana tieto rokovania ukončila. 22-ročný futbalista má výstupnú klauzulu presahujúcu sto miliónov eur a Valencia sa rozhodla, že okolo neho vybuduje nový tím. (goal.com)

BETIS SEVILLA: Charly Musonda by mal pokračovať v Betise Sevilla. 19-ročný záložník tu v druhej polovici tohtoročnej sezóny hosťoval z Chelsea. Tá sa podľa posledných správ rozhodla vyhovieť prianiu hráča a španielskeho klubu ohľadom pokračovania spolupráce. V najbližších dňoch by malo byť oficiálne potvrdené predĺženie hosťovania o dvanásť mesiacov. (transfermarkt)

BETIS SEVILLA: Do hľadáčika Betisu sa dostal Carles Gil. Ofenzívny španielsky futbalista predtým pôsobil napríklad vo Valencii a posledný rok a pol strávil v Aston Ville.  Tá však tento rok zostúpila z Premier League. (estadiodeportivo)

LAS PALMAS: Do španielskeho Las Palmas má údajne namierené Xandao. Brazílsky obranca tento rok hral za ruský Kuban Krasnodar, kde mu končí zmluva.