Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.6.)

piatok, 3. jún 2016 08:55 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledný týždeň.

Alves opúšťa Barcelonu

Brazílsky krajný obranca Dani Alves včera verejne prehlásil, že končí v FC Barcelona a v letnom prestupovom období odíde do iného tímu. Veľký interes o jeho služby majú Juventus Turín, Paríž Saint- Germain a Manchester United. (goal.com)

Gundogan v City

Manchester City má prvú letnú posilu. Citizens včera oficiálne potvrdili príchod nemeckého reprezentanta Ilkaya Gundogana, ktorý v uplynulom ročníku pôsobil v Borussii Dortmund. Ide o prvého futbalistu, ktorý prišiel na Etihad Stadium za Guardiolovej éry. (goal.com)

Zidane hovoril o posilách

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane by chcel v Bielom Balete svojho krajana Paula Pogbu a zároveň dodal, že si nie je istý tým, že sa v lete do španielskej metropoly vráti Alvaro Morata, ktorý je stále hráčom Juventusu Turín. (goal.com)

PSG prepustí Blanca

Francúzsky denník Le Parisien píše, že vedenie šampióna Ligue 1 Parížu Saint- Germain uvažuje o prepustení hlavného kormidelníka Laurenta Blanca. Mená jeho možných nástupcov zatiaľ zverejnené neboli. (Le Parisien)

Benteke do Chelsea?

The Times prišiel s informáciou, podľa ktorej sa londýnska Chelsea bude v lete zaoberať možnou kúpou belgického útočníka Christiana Bentekeho. Benteke strávil uplynulú sezónu v Liverpoole, no nedarilo sa mu napĺňať jeho potenciál. (The Times)

Carrick ostane v MU

Anglický bulvárny denník The Sun tvrdí, že anglický stredopoliar Michael Carrick ostane aj počas budúceho ročníka hráčom Manchestru United. Špekulovalo sa o jeho možnom odchode inam, ale nakoniec z toho zrejme nič nebude. (The Sun)

Z VOLEJA

Lionel Messi prehlásil, že o daňových únikoch, za ktoré je súdený, nevedel nič a jediné, čo ho zaujímalo bolo hranie futbalu. (goal.com)

Útočník Atlética Madrid Fernando Torres si myslí, že je správne, že kouč Rojiblancos Diego Simeone rozmýšľa o budúcnosti. (goal.com)

Michael Owen si myslí, že John Stones z Evertonu je dosť dobrý na to, aby hral za FC Barcelona. (goal.com)