Main Content

The Sun: Škrtel je pripravený posilniť tím z Ligy majstrov

piatok, 3. jún 2016 09:09 | Autor: Jakub Vaverka

The Sun: Škrtel je pripravený posilniť tím z Ligy majstrov
The Sun: Škrtel je pripravený posilniť tím z Ligy majstrov | zdroj: © TASR

Anglické médiá pokračujú v špekuláciách ohľadom budúcnosti kapitána slovenskej reprezentácie Martina Škrtela. Momentálne je veľmi pravdepodobne len to, že Škrtel neostane v budúcej sezóne na liverpoolskom Anfield Road.

V úvode aktuálneho týždňa sme vás informovali o správach bulvárného denníka The Sun, ktorý  tvrdil, že Škrtel by sa mohol stať posilou nováčika anglickej Premier League, Middlesborough FC. Boro, ktoré vedie bývalý asistent Josého Mourinha z Realu Madrid Aitor Karanka, sa chce udržať v prvej lige a plánuje výrazné posilnenie. Klub z Riverside Stadium mal byť ochotný za nášho stopéra zaplatiť šesť miliónov libier.

Dnes The Sun však píše o takmer hotovom prestupe Martina Škrtela do Turecka. Šampión tamojšej Super Lig Besiktas Istanbul podľa zverejnených správ zaplatí Liverpoolu za kapitána Slovenska sedem miliónov libier a Škrtel by sa mohol definitívne s BJK dohodnúť ešte pred francúzskym Euro 2016.

Veľkým lákadlom v drese Besiktasu by pre rodáka z Ráztočna mala byť Liga majstrov, do ktorej Besiktas ako šampión Turecka postúpil a vzhľadom na kvalitu kádra by v Champions League nemal patriť medzi fackovacích panákov.

Momentálne to teda vyzerá tak, že Martin Škrtel bude v budúcej sezóne obliekať dres anglického nováčika Middlesborough alebo tureckého majstra Besiktas. Jeho zotrvanie na Anfield Road v drese Liverpoolu je zrejme vylúčené. Nemecký kouč Jurgen Klopp Škrtela prehliada a špekuluje sa o tom, že v lete privedie do mesta Beatles ešte jedného nového stredného obrancu.