Main Content

Tipujeme otvárací zápas Copa America. Vyberáme stávku s kurzom 2,90

piatok, 3. jún 2016 09:26 | Autor: Filip Chudý

Tipujeme otvárací zápas Copa America. Vyberáme stávku s kurzom 2,90
Tipujeme otvárací zápas Copa America. Vyberáme stávku s kurzom 2,90 | zdroj: © TASR

Ešte pred Eurom sa začína ďalší veľký reprezentačný turnaj tohto roka, ktorým je storočná Copa America. Hneď otvárací zápas ponúka veľký šláger, čo možno od neho očakávať? Pozrite si náš tip dňa pre stávkujúcich.

USA – Kolumbia (v sobotu o 3:30)

Turnaj Copa America síce vyhrali minulý rok Čiľania, ale pri príležitosti jeho stého výročia sa koná opäť. Tentoraz sa ho okrem krajín CONMEBOL zúčastní až šesť reprezentácií zóny CONCACAF, čiže sa jedná o akési majstrovská Ameriky. Očakáva sa veľký záujem fanúšikov, veď turnaj sa bude hrať v USA na 10 špičkových štadiónoch s kapacitami od 60219 do 92542 divákov.

Otvorí ho hneď veľký šláger, v ktorom sa stretnú dvaja zo širšieho okruhu favoritov. Kolumbia očarila svet na MS v Brazílii, keď sa dostala do štvrťfinále. Doň sa prebojovala aj pred rokom na Copa America, čo už úspechom nebolo. Vtedy Kolumbia doplatila na mierne šokujúcu prehru v otváracom zápase s Venezuelou. Bolo to spôsobené aj tým, že mala vtedy na konte pred turnajom len jeden prípravný zápas a krátku prípravu. No a presne to isté sa zopakovalo aj teraz. V nedeľu víťazstvo 3:1 proti Haiti, no a po necelom týždni už ostrý zápas. Pritom najväčšia hviezda mužstva James Rodriguez mala ešte v sobotu klubové povinnosti v úspešnom finále Ligy majstrov. Najdlhšiu možnú sezónu mali aj ďalšie hviezdy mužstva Cuadrado, Bacca a Zapata, keď sa stretli vo finále Talianskeho pohára.

To Američania mali úplne inú prípravu. Stihli odohrať tri zápasy, pričom všetky vyhrali (Portoriko, Ekvádor, Bolívia). Že sú stopercentne pripravení aj po fyzickej stránke, o tom netreba ani diskutovať, ukazujú to vlastne už na každom turnaji. Teraz navyše hrajú doma, čiže ťažko čakať, že niečo podcenili, zvlášť, keď majú za trénera Jürgena Klinsmanna.

Práve väčšia pripravenosť a fyzická kondícia by mali hrať v prvom zápase rolu, keďže sa hrá v kalifornskej Santa Clare. Výkop síce bude až o 21:30 miestneho času, ale podľa predpovede bude počas celého stretnutia aj tak vyše 20 ºC, čo dá hráčom zabrať. Nepísané pravidlo tiež hovorí, že domáci „musia“ otvárací zápas vyhrať. Veľa vecí ukazuje na stranu USA, preto je kurz 2,90 na Tipsport.sk mimoriadne lákavý.

Náš tip:1, USA vyhrá v kurze 2,90 na Tipsport.sk

Celkový kurz našich tipov: 2,90 na Tipsport.sk