Main Content

Sky Sports: Ibrahimovič krok od prestupu do Manchestru United

sobota, 4. jún 2016 10:10 | Autor: Jakub Vaverka

Sky Sports: Ibrahimovič krok od prestupu do Manchestru United
Sky Sports: Ibrahimovič krok od prestupu do Manchestru United | zdroj: © TASR

Anglická televízia Sky Sports tvrdí, že budúcnosť švédskeho reprezentanta Zlatana Ibrahimoviča bude čoskoro rozlúsknutá. Kanonier PSG, ktorý sa na konci mesiaca stane voľným hráčom, je údajne krok od podpisu zmluvy s Manchestrom United.

 

Britská televízia Sky Sports patrí na Britských ostrovoch medzi niekoľko zdrojov, ktorým sa dá v otázke prestupov futbalových hviezd veriť. Sky Sports prišla s informáciou, podľa ktorej je Zlatan Ibrahimovič krok od prestupu na manchesterský Old Trafford a dohodu s Červenými Diablami by mal definitívne dotiahnuť pred Euro 2016.

Nie je tajomstvom, že Ibra by mal rád o svojej budúcnosti jasno ešte pred štartom kontinentálneho šampionátu, ktorý začne vo Francúzsku už v piatok. Podľa zverejnených správ, Ed Woodward, muž, ktorý má v United za úlohu transferovú politiku, a zástupcovia Zlatana Ibrahimoviča, dolaďujú v týchto dňoch detaily kontraktu.

Rodák z Malmo, ktorému končí zmluva v Paríži Saint- Germain a stane sa voľným hráčom, by mal s víťazom treble z roku 1999 podpísať jednoročnú zmluvu s kráľovským platom. Detaily kontraktu však zatiaľ zverejnené neboli.

Veľkú rolu má v celých jednaniach hrať portugalský tréner José Mourinho, ktorý sa stal manažérom Manchestru United 27.mája a je všeobecne známe, že s problémovým švédskym zakončovateľom má nadštandardný vzťah. Obaja sa stretli počas spoločného pôsobenia v talianskom Interi Miláno a chovajú k sebe vysoký vzájomný rešpekt.

Britský portál  101greatgoals.comna druhej strane tvrdí, že Mourinho chce dávať v útoku Manchestru United šancu talentovanému útočníkovi Marcusovi Rashfordovi. Jedno je isté, Zlatan Ibrahimovič sa s pozíciou na lavičke Devils istotne neuspokojí.