Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.6.)

sobota, 4. jún 2016 11:26 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Chendo by mal aj naďalej pôsobiť v Reale Madrid. Bývalý obranca a terajší funkcionár má s Bielym baletom predĺžiť kontrakt do roku 2020. (marca)

ATHLETIC BILBAO: Manchester City je ochotný zaplatiť Atleticu Madrid 39 miliónov libier za obrancu Aymerica Laportu. (theguardian)

VALENCIA: Valencia začala disciplinárne konanie so svojím útočníkom Álvarom Negredom. Ten nepatrí do základnej zostavy španielskeho klubu a bez jeho dovolenia poskytol rozhovor, podľa ktorého môže pred novou sezónou odísť zadarmo. (football-espana)

VALENCIA: Valencia by mala byť ďalším zamestnávateľom Filipa Kostica. Srbský krídelník sa Stuttgartom zostúpil do 2. Bundesligy a španielsky celok by mal za jeho služby zaplatiť 15 miliónov eur. Samotný 23-ročný krídelník by potom mal brať zhruba 1,5 milióna eur za sezónu. (fichajes)

VALENCIA: Pablo Piatti má vo Valencii zmluvu ešte na tri roky, ktorú pravdepodobne nedodrží. Španielsky klub má v pláne sa ofenzívneho Argentínčana zbaviť. Do úvahy pripadá napríklad aj hráčov odchod do Independiente. (transfermarkt)

CELTA VIGO: Felipe Miñambres odchádza z Raya a od novej sezóny bude športovým riaditeľom Celty Vigo. (farodevigo)

LAS PALMAS: Nili má možnosť spojiť aj ďalšiu časť kariéry s Las Palmas. 22-ročnému záložníkovi na konci mesiaca vyprší zmluva, ale vedenie španielskeho celku mu ponúka novú. (transfermarkt)