Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.6.)

nedeľa, 5. jún 2016 09:40 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledný týždeň.

Chelsea chce Kantého

Londýnska Chelsea by pred budúcim ročníkom rada posilnila stredovú formáciu a jedným z hráčov, ktorý by mal na Stamford Bridge prísť je stredopoliar majstrovského Leicestru City N´Golo Kanté. K prípadnému prestupu však podľa dostupných dôjde až po Euro 2016. (beINSPORT)

Schweinsteigerov odchod?

Daily Mail informuje, že nemecký stredopoliar Bastian Schweinsteiger si pod vedením portugalského trénera Josého Mourinha v Manchestri United nezahrá a najlepšou možnosťou preňho by bol odchod inam. (Daily Mail)

Arsenal blízko Mchitarjana

Podľa bulvárneho denníka The Sun je londýnsky Arsenal favoritom na získanie arménskeho reprezentanta Henrika Mchitarjana. Oporu Borussie Dortmund Kanonieri lanária už dlhší čas, no k dohode s BVB zatiaľ nedošlo. (The Sun)

Odíde Wijnaldum?

Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej by mohol talentovaný holandský reprezentant Georginio Wijnaldum opustiť Newcastle United, ktorý zostúpil do druhej anglickej ligy. Interes o Holanďanove služby prejavili Everton a Southampton. (Daily Mirror)

Z VOLEJA

Brazílska legenda Pelé sa oprela do svojho hviezdneho krajana Neymara. Pelé prehlásil, že Neymar nie je na úrovni Lionela Messiho a Cristiana Ronalda. (goal.com)

Prestup Jamieho Vardyho z Leicestru City do Arsenalu Londýn by mal byť potvrdený počas zajtrajška. (goal.com)

Lionel Messi je pred štartom Argentíny na prestížnom turnaji Copa América v poriadku a trénoval s tímom Albicelestes. (goal.com)

Zranený Luis Suarez nestihne zápas Uruguaja proti Mexiku na Copa América. O jeho štarte v ostatných dueloch sa zatiaľ nerozhodlo. (goal.com)

Švédska reprezentácia vraj povolila Zlatanovi Ibrahimovičovi opustiť tréningový kemp, aby mohol podpísať zmluvu s Manchestrom United. (goal.com)

Samotný Ibrahimovič o sebe stihol prehlásiť, že cíti, že sa s pribúdajúcim vekom stále zlepšuje. (goal.com)

Nemecká legenda Jurgen Klinsmann tvrdí, že Harry Kane môže byť taký dobrý ako Cristiano Ronaldo. (goal.com)