Main Content

Manchester United pokračuje v nakupovaní: 40 miliónov do Španielska?

nedeľa, 5. jún 2016 09:52 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United pokračuje v nakupovaní: 40 miliónov do Španielska?
Manchester United pokračuje v nakupovaní: 40 miliónov do Španielska? | zdroj: © TASR

Včera sa vo veľkom špekulovalo o prestupe hviezdneho Zlatana Ibrahimoviča do Manchestru United. Red Devils však nezaháľajú a vo veľkom plánujú posilňovať aj ostatné formácie. Najnovšie sa mali Diabli zamerať na talentovaného hráča zo Španielska.

Prakticky celú sobotu stránky svetových médií zapĺňal švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič, ktorého prestup do Manchestru United by mal byť v týchto chvíľach už hotovou vecou. Portugalský kormidelník Red Devils José Mourinho nenecháva nič na náhodu a pracuje na získavaní nových hráčov už pred Euro 2016, ktoré začne v piatok.

Španielsky denník AS prišiel s informáciou, podľa ktorej je Mourinho ochotný získať stredopoliara Erica Baillyho z Villarrealu. Kremenitý obranca z Pobrežia Slonoviny, ktorý dokáže zahrať aj na pozícii defenzívneho záložníka by údajne mohol zapadnúť do filozofie The Special One.

O pripravovanej 40- miliónovej ponuke pre Žltú ponorku informuje aj uznávaný novinár Guillem Balague, ktorý má dianie v španielskom futbale dopodrobna zmapované. Villarreal v januári 2015 získal Baillyho z barcelonského Espanyolu za 5,2 milióna eur, na jeho odchode do Premier League by teda poriadne zarobil.

Hráčova výkupná klauzula je stanovená na 40 miliónov eur, Villarreal o Baillyho, ktorý dal o sebe v poslednej sezóne výrazne vedieť, prísť nechce. Avšak ak Manchester United bude ochotný spomínanú čiastku zaplatiť, Sumbarino amarillo pravdepodobne hráčovi z Pobrežia Slonoviny problémy robiť nebude.

Villarreal naďalej odoláva aj snahe Barcelony získať Denisa Suareza, o ktorého sa Katalánci snažia už od januárového prestupového obdobia. Na odchodoch Baillyho a Suareza by Žltí mohli veľmi slušne zarobiť a následne sa sústrediť na posilnenie ,tím totiž čaká v budúcej sezóne Liga majstrov.