Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.6.)

nedeľa, 5. jún 2016 11:26 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (5.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY a ARSENAL: Podľa niektorých informácií má Jamie Vardy v týchto dňoch podstúpiť v londýnskom Colney zdravotnú prehliadku. Prestupu do Arsenalu nahráva aj čerstvý výrok manažéra Leicesteru Claudia Ranieriho, ktorý vyhlásil, že všetky špekulácie sú pravdivé. Arsenal má za 29-ročného útočníka zaplatiť 38 miliónov eur. (skysports)

MANCHESTER UNITED: Až 40 miliónov eur má José Mourinho minúť za svojho budúceho prvého stopéra. Tým sa má stať Eric Bailly z Villarrealu. (eurosport)

MANCHESTER UNITED: Red Devils usilujú aj o útočníka Pierre-Emerick Aubameyanga. Ten však nedávno vyhlásil, že je v Borussiu Dortmund spokojný. (dailystar)

MANCHESTER UNITED:Bastian Schweinsteiger možno už po jednej sezóne Old Trafford opustí. Červení diabli sú ochotní nemeckého futbalistu pustiť. (dailystar)

ARSENAL: Ricardo Rodríguez počas letnej prestávky pravdepoodbne odíde z Wolfsburgu a zamieriť by mohol do Anglicka. Švajčiarsky reprezentant má podľa posledných správ vraj záujem o prestup do Arsenalu. (bleacherreport)

CHELSEA:  Chelsea chce získať stredopoliara Stevena N'Zonziho. Ten sa tento rok uviedol skvelými výkonmi v drese španielskej Sevilly. (hitc.com)

EVERTON: Novým manažérom Evertonu a nástupcom Roberta Martíneza sa ma stať Ronald Koeman. Holandský kormidelník v posledných rokoch viedol Southampton. Oba kluby sú na jeho odchode už dohodnuté. (telegraph)

NEWCASTLE UNITED: Álvaro Arbeloa končí v Reale Madrid a jeho ďalšie kroky by mohli smerovať do Anglicka. O španielskeho obrancu sa zaujíma manažér Newcastlu United Rafael Benítez, ktorý s hráčom už spolupracoval. (hitc.com)