Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.6.)

nedeľa, 5. jún 2016 11:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Álvaro Arbeloa končí v Reale Madrid a jeho ďalšie kroky by mohli smerovať do Anglicka. O španielskeho obrancu sa zaujíma manažér Newcastlu United Rafael Benítez, ktorý s hráčom už spolupracoval. (hitc.com)

REAL MADRID: Obranca Realu Madrid Danilo pozná termín operácie, ktorá má vyriešiť jeho problémy s členkom. Brazílsky futbalista sa do starostlivosti chirurgov zverí vo štvrtok. (football-espana)

FC BARCELONA: Marc Bartra má v zmluve s Barcelonou zabudovanú klauzulu vo výške ôsmich miliónov eur. Toho využila Borussia Dortmund, ktorá sa obzerá po náhrade za Matsa Hummelsa. Stopér španielskej reprezentácie má už vraj dokonca podstupovať zdravotnú prehliadku. (skysports)

FC BARCELONA:Daniel Alves potvrdil, že sa bude sťahovať do Juventusu, s ktorým v dohľadnej dobe podpíše zmluvu. Brazílsky obranca končí svoje pôsobenie v Barcelone, za ktorú hral osem rokov. (espnfc)

SEVILLA: Chelsea chce získať stredopoliara Stevena N'Zonziho. Ten sa tento rok uviedol skvelými výkonmi v drese španielskej Sevilly. (hitc.com)

VILLARREAL: Až 40 miliónov eur má José Mourinho minúť za svojho budúceho prvého stopéra v Manchestri United. Tým sa má stať Eric Bailly z Villarrealu. (eurosport)