Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.6.)

pondelok, 6. jún 2016 06:52 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (6.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Švédsky útočník Zlatan Ibrahimović vraj dostane povolenie opustiť tréningový kemp národného tímu, aby mohol ísť do Manchestru podpísať zmluvu. (skysports)

LEICESTER CITY a SOUTHAMPTON: Leicester prejavil záujem o stredopoliara Victora Wanyamu zo Southamptonu. Ten podľa špekulácií chce svoj súčasný klub toto leto opustiť. (hitc.com)

CHELSEA: Chelsea bola počas uplynulých týždňov spájaná s možným odchodom Edena Hazarda, ktorého malo chcieť najmä francúzske PSG. Belgický reprezentant ale na zmenu dresu nemyslí a chce zotrvať na Stamford Bridge. (transfermarkt)

SOUTHAMPTON: Vedenie anglického Southamptonu zvažuje možnosť angažovania Unai Emeryho. Španielsky kouč úspešne vedie Sevillu a anglický celok zase bude hľadať náhradu za Ronalda Koemana. Ten má namierené do Evertonu. (hitc.com)

WEST HAM: Diafra Sakho má s West Hamom United kontrakt do roku 2018, no napriek tomu je spájaný s možným odchodom. Tomu by londýnsky celok rád zabránil, a preto si chce senegalského útočníka poistiť novou zmluvou. (transfermarkt)

WEST HAM: West Ham United nie je jediným klubom, v ktorého hľadáčiku sa objavil Alassane Pléa. O útočníka francúzskeho Nice sa zaujíma už aj Villarreal. (villarrealusa.com)

SWANSEA: Nových majiteľov má Swansea. Päťdesiatpercentný podiel v klube kúpili Američania Jason Levien a Steve Kaplan. Celá transakcia vyšla približne na sto miliónov libier. (espnfc)

CRYSTAL PALACE: Crystal Palace chce kúpiť záložníka Androsa Townsenda z Newcastlu, ktorý má vo svojej zmluve výkupnú klauzulu vo výške 8 miliónov libier. (chroniclelive)