Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.6.)

pondelok, 6. jún 2016 06:52 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid pred štartom uplynulého ročníka priviedol Danila, no ten sa však úplne podľa predstáv nepresadil. Preto sa začalo špekulovať o jeho odchode. Avšak tieto informácie údajne poprel sám prezident kráľovského veľkoklubu Florentino Pérez. (ghanasoccernet)

ATLÉTICO MADRID: Svoj posledný zápas za AS Monaco pravdepodobne odohral Fabinho. O brazílskeho obrancu sa zaujíma Atletico Madrid, ktoré údajne ponúka dvadsať miliónov eur. (getfootballnewsfrance)

SEVILLA: Vedenie anglického Southamptonu zvažuje možnosť angažovania Unai Emeryho. Španielsky kouč úspešne vedie Sevillu a anglický celok zase bude hľadať náhradu za Ronalda Koemana. Ten má namierené do Evertonu. (hitc.com)

SEVILLA: Marco Andreolli sa vracia do Interu Miláno. Taliansky obranca tento rok hosťoval v Seville, ktorá sa rozhodla neuplatniť opciu na trvalý prestup. (transfermarkt)

VILLARREAL: West Ham United nie je jediným klubom, v ktorého hľadáčiku sa objavil Alassane Pléa. O útočníka francúzskeho Nice sa zaujíma už aj Villarreal. (villarrealusa.com)

LEGANÉS: Deportivo Alavés doprovodí do španielskej najvyššej súťaže Leganés, ktorý svoj postup spečatil výhrou 1: 0 na pôde Mirandes. Leganés si Primera División zahrá prvýkrát v histórii. (marca)