Main Content

VIDEO: Slováci už vo Vichy. Pozrite si ich príchod v krásnom autobuse

utorok, 7. jún 2016 08:05 | Autor: TASR

VIDEO: Slováci už vo Vichy. Pozrite si ich príchod v krásnom autobuse
VIDEO: Slováci už vo Vichy. Pozrite si ich príchod v krásnom autobuse | zdroj: © TASR

Bratislava 6. júna (TASR) - Slovenská futbalová reprezentácia v poriadku dorazila do Vichy, kde si pred EURO 2016 rozložila základňu.

Výprava odletela z Bratislavy v pondelok popoludní. Cieľom bolo letisko Clermont-Ferrand, odkiaľ sa Slováci presunuli autobusom do kúpeľného sídla.

Tím SR sa ubytoval vo Vichy Célestins Spa Hotel. "Už sme na hoteli, už sme po večeri. Teraz nastáva klasické vybalovanie a príprava na zajtrajší deň," referoval pre TASR PR manažér SFZ Juraj Čurný.

V utorok Slováci absolvujú verejný tréning o 18.00 h na štadióne vo Vichy. O hodinu skôr ich na tamojšej radnici prijme starosta mesta.

Zverenci Jána Kozáka majú za sebou tréningový kemp v rakúskom Windischgarstene i tri medzištátne prípravné stretnutia: s Gruzínskom i Nemeckom si poradili zhodne 3:1 a na záver prípravy uhrali bezgólovú remízu so Severným Írskom.

Slováci nastúpia v základnej B-skupine EURO 2016 11. júna o 18.00 h v Bordeaux proti Walesanom, 15. júna o 15.00 h si v Lille zmerajú sily s Rusmi a napokon 20. júna o 21.00 h narazia v St. Étienne na Angličanov.

VIDEO: Príchod v krásnom autobuse s nápisom "Jeden národ, jedno srdce, jeden sen!"