Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.6.)

utorok, 7. jún 2016 07:20 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (7.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Jamie Vardy je spájaný s odchodom do Arsenalu a jeho zamestnávateľ s predstihom hľadá náhradu. Tou by sa mohol stať alžírsky útočník Islam Slimani. Lisabonský Sporting za svojho hráča môže dostať dvadsať miliónov eur. (mirror)

LEICESTER CITY a ARSENAL: Arsenal okrem útočníka Jamie Vardyho usiluje aj o príchod jeho spoluhráča Riyad Mahreza. (espnfc)

MANCHESTER UNITED: Zlatan Ibrahimović v priebehu dnešného dňa oznámi, kde bude hrávať v nasledujúcej sezóne. Švédsky útočník odchádza z PSG a hlavným adeptom na jeho angažovanie je Manchester United. (espnfc)

MANCHESTER UNITED: Real Madrid nesplní výkupnú klauzulu v zmluve brankára Davida De Geu, ktorý tak zostane v Manchestri United. (independent)

MANCHESTER UNITED: Manchester United ponúkol 35,2 milióna libier za stredopoliara Andreho Gomesa z Valencie. (talksport)

MANCHESTER CITY: Pep Guardiola by mohol káder Manchestru City vystužiť o Toniho Kroosa z Realu Madrid. Záložník Fernando by naopak mohol odísť z Manchestru do Valencie či Villarrealu.(independent)

CHELSEA: Bývalá lekárka Chelsea Eva Carneirová odmietla mimosúdne vyrovnanie za svoje prepustenie z klubu vo výške 1,2 milióna libier. Prípad tak skončí na súde a vypovedať bude musieť aj bývalý tréner Londýnčanov a súčasný kouč Manchestru United José Mourinho. (theguardian)

CHELSEA: Stredopoliar Chelsea Eden Hazard poprel špekulácie o odchode do Paris Saint-Germain. (express)

WEST HAM: Simone Zaza za Juventus pravidelne nenastupoval a špekuluje sa , že by mohol Starú dámu opustiť. Zamieriť by mohol do Anglicka, kde sa za neho chystá ponúknuť 30 miliónov eur West Ham United. (football-italia.net)

WATFORD: Sevilla v prípade potreby zváži angažovanie trénera Quiqueho Sáncheza Floresa, ktorý odchádza z Watfordu. Španielsky celok teraz vedie Unai Emery, ktorého meno je spájané s AC Miláno a Southamptonom. (calciomercato)

SOUTHAMPTON: Manuel Pellegrini skončil na lavičke Manchestru City, ale bez angažmánu by však nemusel byť dlho. Podľa anglických médií by sa mohol skúsený manažér posadiť na lavičku v Southamptone, ktorý hľadá náhradu za Ronalda Koemana. (hitc.com)