Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.6.)

utorok, 7. jún 2016 07:25 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid nesplní výkupnú klauzulu v zmluve brankára Davida De Geu, ktorý tak zostane v Manchestri United. (independent)

REAL MADRID, VALENCIA a VILLARREAL: Pep Guardiola by mohol káder Manchestru City vystužiť o Toniho Kroosa z Realu Madrid. Záložník Fernando by naopak mohol odísť z Manchestru do Valencie či Villarrealu. (independent)

SEVILLA: Sevilla v prípade potreby zváži angažovanie trénera Quiqueho Sáncheza Floresa, ktorý odchádza z Watfordu. Španielsky celok teraz vedie Unai Emery, ktorého meno je spájané s AC Miláno a Southamptonom. (calciomercato)

SEVILLA: Sevilla podľa niektorých médií pracuje na príchode Rômula. Brazílsky stredopoliar je hráčom Spartaku Moskva, kde má zmluvu ešte na jeden rok. (mundodeportivo)

SEVILLA: Inter Miláno pred nadchádzajúcou sezónou posilní Éver Banega zo Sevilly. Obe strany sa vraj už dohodli a oficiálne má byť argentínsky reprezentant v Taliansku predstavený po skončení Copa América. (sportsmole)

VALENCIA: Manchester United ponúkol 35,2 milióna libier za stredopoliara Andreho Gomesa z Valencie. (talksport)