Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.6.)

streda, 8. jún 2016 08:04 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ŠPANIELSKO: Reprezentačný tím Španielska včera šokujúco prehral s Gruzínskom 0:1, keď jediný gól zápasu dal v 40. minúte Okriašvili. Gruzínci vedený slovenským trénerom Vladimírom Weissom pritom za posledné dva roky vyhrali len tri zápasy.

ATLÉTICO MADRID: Carlos Tévez hráva za Bocu Juniors, ale onedlho by sa argentínsky kanonier mohol vrátiť do Európy. Záujem o bývalého hráča Juventusu, má vraj kouč Diego Simeone, ktorý vedie Atlético Madrid a obzerá sa po prípadných posilách aj mimo futbalovú Európu. (transfermarkt)

SEVILLA: Do Španielska by sa mohol sťahovať Dentinho. Brazílsky krídelník ešte stále patrí Šachtaru Doneck, kde mu však koncom júna vyprší kontrakt a záujem o jeho služby ohlásila Sevilla. (estadiodeportivo)

VALENCIA: Do Anglicka nakoniec podľa posledných správ zamieri Sofiane Feghouli. Alžírskemu krídelníkovi končí zmluva vo Valencii a dlho to vyzeralo, že sa stane posilou Interu Miláno. Aktuálne ale má k jeho angažovaniu najbližšie West Ham United. (espnfc)

VILLARREAL: Filip Kostić je na odchode zo Stuttgartu a zamieriť by mohol do Villarrealu. Ten má o služby srbského krídelníka záujem, no musí si však pripraviť 20 miliónov eur. To je suma, za ktorú sú Nemci ochotní 23-ročného ofenzívneho hráča uvoľniť. (deportevalenciano)

VILLARREAL: V španielskej lige bude ďalšie skúsenosti zbierať Oleksij Huculjak. 18-ročný záložník je hráčom celku Karpaty Ľvov, ale nadchádzajúcu sezónu strávi na hosťovaní vo Villarreale. Ukrajinský klub to oznámil aj na svojich internetových stránkach. (fckarpaty.lviv.ua)