Main Content

Tipujeme zápas Brazílie proti outsiderovi Copa America. Vyberáme stávku s kurzom 2,10

streda, 8. jún 2016 09:55 | Autor: Filip Chudý

Tipujeme zápas Brazílie proti outsiderovi Copa America. Vyberáme stávku s kurzom 2,10
Tipujeme zápas Brazílie proti outsiderovi Copa America. Vyberáme stávku s kurzom 2,10 | zdroj: © TASR

Storočná Copa America pokračuje druhými zápasmi v skupinách. Brazília v prvom zápase sklamala, preto si bude musieť napraviť svoju reputáciu proti najväčšiemu outsiderovi podujatia.

Brazília – Haiti (vo štvrtok o 1:30)

Päťnásobní majstri sveta a osemnásobní víťazi Copa America proti najväčšiemu outsiderovi turnaja. Vo svetovom rebríčku sú síce za Haiti ešte Bolívia a Venezuela, no to je spôsobené aj tým, že tieto dve juhoamerické krajiny hrávajú väčšinou iba zápasy proti súperom z vlastného kontinentu, kde sa im ťažko zbierajú body. Veď každý pravý futbalový fanúšik povie z hlavy meno aspoň jedného futbalistu Bolívie a Venezuely, no pri tých z Haiti je to už asi pre mnohých problém. A hoci táto 10-miliónová krajina futbalovo napreduje, ešte je ďaleko od toho, aby sa mohla reálne merať s Brazíliou.

No tá v prvom zápase na Copa America sklamala, keďže nedala gól Ekvádoru. Lenže tu si treba uvedomiť, že Ekvádor má v kvalifikácii na MS 2018 o štyri body viac ako samotná Brazília, čiže svoju silu má. No aj tak Brazílčania boli herne lepší, mali takmer 70-percentrné držanie lopty, lenže problém bol v tom, že iba dvakrát vystrelili na bránu. To Haiti v úvodnom zápase Copa America prehralo 0:1 s Peru, ktorý je v spomínanej kvalifikácii na svetový šampionát päť bodov za Brazíliou.

Hovoriť o tom, že Brazília vyhrá, asi nemá veľký zmysel, veď nič iné sa ani neočakáva. Kurz na jej víťazstvo v Tipsport.sk je 1,12. No my si myslíme, že bude chcieť vyhrať výraznejším spôsobom. V prvom zápase totiž gól nedala, preto bude musieť po góloch hladný národ zasýtiť teraz. Kým väčšina Haiťanov hrá v nižších ligách v rôznych krajinách, Brazílčania majú vo svojom kádri množstvo hviezd z veľkoklubov. Ten rozdiel by sa mal prejaviť. Ak Brazílčania nič nepodcenia, čo by po prvej facke na turnaji už nemali, potom v Orlande vyhrajú minimálne o tri góly.

Náš tip:Brazília – Haiti 0:2,vyhrá domácich v kurze 2,10 na Tipsport.sk