Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.6.)

štvrtok, 9. jún 2016 07:32 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (9.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Leicester City ponúkol osem miliónov libier za stredopoliara Nampalys Mendyho z francúzskeho Nice. Týmto krokom sa už pripravuje na odchod N'Gola Kantého. (leicestermercury)

MANCHESTER UNITED: Eric Bailly by sa mal už čoskoro sťahovať z Villarrealu do Manchestru United. Rokovania o prestupe 22-ročného obrancu sú údajne až tak ďaleko, že sa futbalista už podrobil vstupnej zdravotnej prehliadke. (skysports)

MANCHESTER UNITED a CHELSEA: Stredopoliar Nemanja Matič oznámil, že chce prestúpiť do Manchestru United za trénerom Josém Mourinhom. (mirror)

MANCHESTER CITY: Manchester City jedná o príchode útočníka Pierra-Emerick Aubameyanga z Dortmundu za 58 miliónov libier. (skysports)

TOTTENHAM: Vincent Janssen by sa mohol sťahovať z Holandska do Anglicka. Najlepší strelec minulého ročníka Eredivisie sa dostal do hľadáčika Tottenhamu. Ten už jedná s AZ Alkmaar, ktorý vraj za svoju oporu požaduje 12 miliónov libier. (skysports)

SUNDERLAND: Sunderland si poistil služby Patricka van Aanholta. Holandský obranca, ktorý mal kontrakt do roku 2018 sa dohodol na jeho štvorročnom predĺžení. (eurosport)

SOUTHAMPTON: Juanmi čoskoro ukončí svoje pôsobenie v Southamptone, kam prišiel pred rokom z Málagy. Španielsky útočník sa stane novou posilou Realu Sociedad a podpíše 5-ročnú zmluvu. (futbol.as)

MIDDLESBROUGH: Daniel Ayala má s Middlesbrough kontrakt do konca budúceho roka a preto sa začalo špekulovať o jeho odchode. Nováčik Premier League si však chce španielskeho stopéra udržať a preto s ním plánuje predĺžiť zmluvu. (hitc.com)