Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.6.)

štvrtok, 9. jún 2016 10:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledný týždeň.

Real Madrid ide po Pogbovi

Uznávaný taliansky novinár Gianluca Di Marzio informoval, že vedenie Realu Madrid oficiálne začalo získavanie francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu z Juventusu Turín. Kouč Bieleho Baletu Zinedine Zidane prehlásil, že Pogba bude hlavným letným prestupovým cieľom Merengues. (Gianluca Di Marzio)

Cavani do Liverpoolu?

Tuttomercatoweb.com informuje, že uruguajský zakončovateľ Edinson Cavani by mohol v letnom prestupovom období opustiť Paríž Saint- Germain a zamieriť do Liverpoolu, ktorý hľadá posilu do útoku. (Tuttomercatoweb.com)

Conte chce Lichsteinera

The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej je vedenie Chelsea ochotné za švajčiarskeho krajného obrancu Stephana Lichsteinera ponúknuť Juventusu Turín 12 miliónov libier. Svojho bývalého zverenca chce na Stamford Bridge získať Antonio Conte. (The Sun)

Z VOLEJA

Sebastian Rode prehlásil, že predtým, ako prestúpil z Bayernu Mníchov do Borussie Dortmund, odmietol anglický Tottenham Hotspur. (goal.com)

Brazília v noci zažiarila na kontinentálnom turnaji Copa Améria. Kanárici si presvedčivo poradili s Haiti, ktoré zdolali rozdielom dvoch tried 7:1. (goal.com)

Podľa zverejnených informácií Pep Guardiola, nový tréner Manchestru City, nemá zákaz kupovať hráčov Bayernu Mníchov. (goal.com)

Prestup Erica Baillyho zo španielskeho Villarrealu do Manchestru United je od včera oficiálne potvrdený. (goal.com)

Cicinho si myslí, že sa reprezentácia Brazílie musí prestať spoliehať na výkony hviezdneho Neymara. (goal.com)

Bývalý reprezentačný tréner Nigérie Keshi umrel vo veku 54 rokov. (goal.com)

Coutinho z Liverpoolu poprel informácie o tom, že by sa ho snažilo získať PSG. (90min.com)

Vedenie Tottenhamu Hotspur sa pokúsi získať Vincenta Wanyamu zo Southamptonu. (90min.com)

Radja Nainggolan prezradil, že Thibaut Courtois a Eden Hazard ho prehovárajú, aby prestúpil z AS Rím do Chelsea. (90min.com)

Egyptský stredopoliar Mohamed Elneny tvrdí, že londýnsky Arsenal je najlepším tímom na svete. (90min.com)

Wayne Rooney sľúbil fanúšikom, že v Anglicku nebude hrať do konca svojej kariéry za iný tím, ako Manchester United. (90min.com)

Cristiano Ronaldo a Lionel Messi sú podľa časopisu Forbes najbohatšími aktívnymi športovcami na svete. (101greatgoals.com)

Talentovaný 16-ročný Holanďan Tahith Chong na Instagrame informoval, že podpísal zmluvu s Manchestrom United. (101greatgoals.com)

Príchod Erica Baillyho do Manchestru United by mal znamenať odchod Holanďana Daleyho Blinda. (101greatgoals.com)

Londýnsky West Ham United je favoritom na získanie Sofianea Feghouliho, ktorý je po vypršaní kontraktu vo Valencii voľným hráčom. (101greatgoals.com)